Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

PlexiDor kutyaajtó

A Plexidors kutyaajtó egy amerikai márkájú, kétszárnyas bejárati ajtó, mely biztosítja házi kedvence ki és bejárását otthonába. Teljes mértékben biztonságos és megbízható. A részletekig kidolgozott mechanikus rendszer és az erős konstrukció megoldást kínál a közepes és nagytestű kutyák számára is. A PlexiDor kutyaajtó manuális (kézi) zárral lett ellátva.

 

 

 

Kutyaajtó, mely szinte mindennek ellenáll...

Az ajtókeret nehéz alumíniumból készült. Probléma nélkül telepíthető és szerelhető fa, acél, üveg vagy laminált ajtóba. A kutyaajtó legfőbb tulajdonsága a maximális mechanikai ellenállóképesség - nem reped meg, nem deformálódik, nem törik el és nem rozsdásodik. A rúgók a fő kertbe lettek beépítve, melynek köszönhetően rendkívül biztonságos és kizárt, hogy házi kedvencének bármilyen sérülést okozna. Bronz, ezüst vagy fehér színű felületi kezelés.

A biztonság mindenekelőtt

A PlexiDor kutyaajtó nem csupán bejárati ajtóként szolgál. Az acélpanel segítségével az ajtó tökéletesen bebiztosítható, így védelmet nyújt otthonának is. Ideális megoldás olyan esetekben, ha például hosszabb időre szeretne elutazni. Hagyományos, kulcsra csukható zár.

Működőképesség és kényelem minden értelemben

A törésálló, enyhén áttetsző, edzett üveg (thermo-dual) biztosítja otthona maximális biztonságát. A szabadon átjárható ajtószárnyak végződései gyengéd nejlon sörtékkel lettek ellátva, mely kiválóan szigetel. Lehetővé teszi házi kedvence akadálymentes átjárását, valamint védi otthonát a huzattól. Mi az ami még nagyon fontos? A kutyaajtó konstrukciója rengeteg energiát takarít meg. Az ajtók széleinek nejlon töltete megakadályozza a hideg levegő bejutását otthonába.

 

 

Az ajtó működése rendkívül halk, így Önt sem fogja zavarni. Nagyon könnyedén nyílik (elegendő egy enyhe nyomás) és automatikusan záródik. Az ajtó S, M, L és XL méretekben is kapható.