Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Legújabb kiképző nyakörveink - PetSafe Stanard és Lite: Ideális kistestű és érzékenyebb kutyák képzéséhez

Vessen egy pillantást legújabb kiképző nyakörveinkre. A jól ismert PetSafe amerikai márka egy új modellt mutatott be az elektromos kiképző nyakörvek terén, mely ideális kisebb és érzékenyebb kutyák képzéséhez. A PetSafe Standard vagy a PetSafe Lite készülékek segítségével a félősebb kutyák gazdái szánára is egyszerűvé válik kedvencük képzése.

 

Mik a PetSafe Standard és PetSafe Lite legfőbb előnyei?

  • Félősebb kutyák képzésére kialakított technológia
  • Alkalmas kistestű kutyák számára is
  • 3 korrekció típus + állítható impulzusszint
  • Különböző hatótávolság
  • Vízálló tulajdonságok
  • Duál töltő
  • Design

 

Enyhe különbségek...

A készülék egyszerű alapelven működik. Ez viszont nem mondható el az összes elektromos kiképző nyakörvről. Éppen ellenkezőleg. Kifejleszteni a megfelelő technológiai megoldást, mely ideális a félősebb kutyák számára is, egyáltalán nem egyszerű feladat. A PetSafe márka e téren sikerrel járt. A vásárló 2 típusú vevőkészülék és 4 különböző hatótávolság közül választhat. A termékek legfőbb jellemzője, hogy az egyes impulzusszintek közötti átmenet rendkívül gyengéd.

A 15 szinten állítható elektrosztatikus impulzusokat hangjelzés és rezgés korrekció egészíti ki. Az egyes impulzusszintek közötti átmenet rendkívül gyengéd, melynek köszönhetően tökéletesen alkalmas az érzékenyebb, félősebb és kisebb kutyák képzéséhez. Az egyes impulzusszintek erőssége közötti különbséget, valamint átmenetet, a kutya szinte alig érzékeli. A kiképző nyakörv ezen tulajdonsága jelentősen növeli a képzés kényelmét.

 

 

...javítják a kívánt eredményt

A félősebb kutyagazdik nagyon jól tudják, hogy: házi kedvencüket szinte bármi könnyedén megijeszti és a korrekciók erejének megnövelése, az ilyen érzékeny kutyák számára feleslegesen stresszes. A gyengébb korrekciós szintre egyáltalán nem reagál, viszont az egyel erősebb korrekciós szint már alaposan ráijeszt... A PetSafe kiképző kutyanyakörvek esetében ez nem fordulhat elő, ugyanis a korrekciószintek közötti átmenet rendkívül gyengéd és így Ön is könnyedén beállíthatja a kutyának a legmegfelelőbb impulzusszintet.

Abban az esetben állította be az optimális impulzusszintet, ha a kutya, a korrekciót követően felfigyel Önre, élesíti füleit, nyalogatja az orrát, vagy megvakarja a nyakörv helyét. A korrekciós szintet mindig a legalacsonyabbra állítsa, fokozatosan, egy szinttel növekedve.

 

 

 

 

PetSafe Standard és Lite

Már említettük, hogy számos változat és modell közül választhat. A választható hatótávolságok: 100, 300, 600 vagy 900 méter. További nyakörv és vevőkészülék megvásárlásával, egy adókészülékkel, egyszerre akár 2 kutya is képezhető. A Lite készülékek előny a Standard készülékekkel szemben, hogy a vevőkészülék kicsi és a súlya mindössze 40 gramm.

A PetSafe adókészüléke elegáns, tágas digitális kijelzővel rendelkezik, mely háttér-világítással lett ellátva. Az adatok nagyon jól olvashatók a kijelzőn. A maximális áttekinthetőség érdekében a kijelzőn megjelenik a korrekció szintje, az akkumulátor állapota. A vevőkészülék alakja mobiltelefonra emlékeztet, megjelenése és formája nagyon kifinomult, de egyben tartós. Nem kell aggódnia enyhe eső esetén sem.

Az adókészülékhez hasonlóan a vevőkészülék is ergonomikusan lett kialakítva. Könnyű, ellenálló és biztosítja a kényelmes viselést. A két hosszúságú elektródának köszönhetően a nyakörv testre szabható. A hosszú szőrzetű kutyáknál hosszabb elektródákat használjon, hogy az elektródák érintkezzenek a kutya bőrével. A rövid elektródákat a közepes és rövid szőrzetű kutyák számára javasoljuk. Mindkét elektródaváltozat része a csomagnak, így kipróbálhatja melyik változat és méret a megfelelő.

 

 

A duál töltőnek köszönhetően bármikor, egyidejűleg újratöltheti az ad-ó és vevőkészüléket is. a PetSafe termék úszásra nem alkalmas, azonban kisebb eső biztosan nem okoz gondot. Tekintse meg termékeinket és győződjön meg arról, milyen további előnyökkel rendelkeznek a PetSafe elektromos kiképző nyakörvek!


Kapcsolódó termékek