Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Carnilove

A Carnilove kiváló minőségű, teljes körű kutya- és macskaeledel. Vadhúsból származó fehérjékben, erdei gyümölcsökben, gyógynövényekben gazdag. Teljes mértékben gabonaféléktől mentes.

##vice##

 

A Carnilove takarmánytermelési folyamat minőségét a HACCP és az ISO 9001 tanúsítványok is alátámasztják. A tápanyag Csehország területén készül és 55 országba kerül kiszállításra.

A Carnilove receptjeit olyan nyersanyagokra alapozza, amelyek a farkasok természetes környezetében fordulnak elő. A tápanyag vadállatokból szerzett fehérjékben gazdag, mely rendkívül alkalmas fehérjeforrás. A tápanyag további fő összetevői erdei bogyós gyümölcsök és vadon termő gyógynövények. A természetes vitaminokban és minerális anyagokban gazdag Carnilove állateledel támogatja házi kedvence immunrendszerét és egészségi állapotát.

A Carnilove a legmodernebb technológiával dolgozza fel az összetevőket, ezért a granulátum kiválóan emészthető tápanyag, hasznos energiaforrás és az ízük is kiváló. A tápanyagban nem találunk semmilyen gabonafélét vagy burgonyakeményítőt, amely megnehezíti a kutya emésztését, mely a kutyák és macskák elhízásához vagy cukorbetegséghez vezethet.

A tápanyag nem tartalmaz mesterséges összetevőket, ízeket vagy kémiai tartósítószereket.

 

Teljes leírás megjelenítése

További kategóriák megjelenítése

A kínálatban 4 termékek - az eredményeket pontosan az Ön igényei szerint szűrheti.

Megjelenítés 1-4 -ból/-ből 4 termékek

| 1|