Foobler Bluetooth Smart labda kutyáknak és macskáknak

A Foobler Bluetooth egy okos elektromos interaktív labda kutyák számára, amely a táplálkozást szórakozássá változtatja. A labdát távolról is irányíthatja mobilalkalmazás segítségével. Önmagától mozgó játék és táplálékadagoló az egyben, választható intervallummal. A labda 6 rekeszből tevődik össze és akár nagyobb kutyafajták, egész napos eledelét is fedezheti. A Foobler játék labda 2 db AA elemre működik.

 

18 760 Ft 15 500 Ft ÁFA nélkül
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Foobler Bluetooth Smart labda kutyáknak és macskáknak

A Foobler Bluetooth egy okos elektromos interaktív labda kutyák számára, amely a táplálkozást szórakozássá változtatja. A labdát távolról is irányíthatja mobilalkalmazás segítségével. Önmagától mozgó játék és táplálékadagoló az egyben, választható intervallummal. A labda 6 rekeszből tevődik össze és akár nagyobb kutyafajták, egész napos eledelét is fedezheti. A Foobler játék labda 2 db AA elemre működik (nem a csomag tartalma). A Foobler alkalmazást letöltheti iOs és Android (4,3 és magasabb) készülékére is.

 

Az automata labda 4 változatban hangjelzéssel jelzi az aktivitást. Ezt követően egy rekesz kinyílik és a labda önmagától mozgásnak indul. A kutya észreveszi, hogy a labdából finomság potyog és játszani kezd. A Foobler Bluetooth akár 9 órán keresztül biztosítja a játékot és a táplálék folyamatos adagolását.

 

 

Az egészség ízlik a legjobban: 6 x naponta kisadagokban

A lassan adagolt eledel biztosítja, hogy kutyusa ne egye túl magát. A 6 rekesz biztosítja a folyamatos táplálékadagolást naponta többször, kisebb adagokban. Csak töltse meg eledellel a rekeszeket, állítsa be az időintervallumot és a labda akár 9 órán keresztül biztosítja a folyamatos táplálékadagolást. Az automata adagoló lehetővé teszi, hogy négylábú kedvence megkapja táplálékadagot, az Ön távollétében is.

A Foobler labda nem tartalmaz mérgező Bisfenol A műanyagot, mely gyakran a műanyagból készült termékek egyik káros összetevője. Itt az ideje az etetésnek?

 

 

 

 

Egyéni ötletek az alkalmazáshoz...

Az alkalmazás segítségével figyelemmel kísérheti a kutya aktivitását és táplálékfelvételét. A Foobler alkalmazás nagyon egyértelmű és saját vizuális kinézet nem okoz problémát. Elképzelés és tetszés szerint választhat háttérképet és ikonokat. Szeretné megjutalmazni házi kedvencét vagy játszásra ösztönözni? Elegendő egy kattintás és indulhat a szórakozás.

A 6 rekeszbe megközelítőleg, egyszerre 2 bögre eledel tölthető. Amennyiben több kutyát szeretne etetni, elegendő csatlakoztatni az alkalmazáshoz további Foobler labdát és kényelmesen használhatja az összes funkciót.

 

 

Aki játszik, nem szomorkodik és nem rosszalkodik

Megértjük, hogy házi kedvencének otthon hagyása számos problémával jár. Ebben nyújt nagy segítséget a Foobler interaktív labda. Kreatív játékkal elvonja a kutyus figyelmét és kellemesebbé teszi az egyedül töltött pillanatait. Nem fog többé szomorkodni.

 

Négylábú kedvence kiváló formában marad és egészségesen fog táplálkozni. Mindezt figyelemmel kísérheti az alkalmazáson keresztül.

 

Nem kell aggódnia mechanikai károsodástól a játék során. A polietilén HDPE shell egy nagy sűrűségű műanyag - tartós, mosható és nem károsítja a kutya egészségét!

 

Gondoskodjon kedvencéről hatékonyan, etessen helyesen 

A napi többszörös kisebb adag a megfelelő stratégia a kutyus optimális táplálására.Az állítható Foobler adagoló megfelel a kutya természetes igényeinek. A folyamatos adagolás lehetővé teszi az eledel alapos megrágását és emésztését. A kutya számára is nagyon fontos az egészséges életmód és a jó forma megtartása. Ebben segít a Foobler Bluetooth elektromos labda, mely játék és tápadagoló az egyben.

Foobler egy okos barát és segítő, aki lehetővé teszi jobban megérteni négylábú barátját és megszilárdítani a kapcsolatot.

 

Legfőbb funkciók:

 • A Foobler Bluetooth lehetővé teszi az egész napos vagy rövidebb idejű étkezési rend betervezését
 • Akár 9 órán át biztosítja a táplálékot
 • 3 időzítési opció: rendszeres időköz (1 - 99 perc), automata időközök (-tól -ig) és minden rekesz számára külön-külön időintervallum állítható
 • Kézi vezérlés lehetősége
 • Az aktivitás-figyelő a kutya egészségi állapotának ellenőrzésére
 • Tartós és szilárd anyag, egészséget nem károsító műanyag (bpa mentes)
 • 4 hangjelzés + hangerő korlátozása
 • Távvezérlés alkalmazás segítségével
 • Megakadályozza a kutya nem kívánt viselkedést, a gazdi távollétében

 

Hogyan tanítsuk meg a kutyust a játékra?

Kezdetben segíthet a kutyának, hogy megértse a játék lényegét. A kézi vezérlés lehetővé teszi hangjelzés kezdeményezését és jutalomfalat adagolását. Először indítson jelzést és ha felkelti a kutyus érdeklődését nyissa meg a rekeszt és adjon jutalomfalatot. A kutya gyorsan összefüggésbe hozza a hangjelzést és a táplálékkal teli rekeszek megnyílását.

 

 

 

 

Miben segítenek a smart termékek?

 • A smart kutya termékek hatékony segédeszközök, amelyek szórakoztatják négylábú kedvencét akkor is, ha Ön éppen dolgozik. Az új intelligens termékeknek köszönhetően a kapcsolat kedvenceivel sokkal könnyebb lesz.
 • Játékot és szórakozást kínálnak házi kedvenceinek, áttekintést nyer tevékenységükről és étrendjükről, felügyelheti mozgásukat. Audiovizuális érintkezést akár távolról is.
 • Nyomon követheti, képezheti, lokalizálhatja, beszélhet vele és meghallgathatja, mit csinál. Online nézhet, távolról játszhat, vagy csak rögzítheti tevékenységét vagy alvását.

 

Milyen játékot vásároljunk négylábú kedvencünknek

 • Válasszon megfelelő játékot a kutya korának megfelelően. Puha anyagból készült játékkal örömet okozhat egy kiskutyának vagy egy idősebb kutyának. Erős állkapcsának köszönhetően egy felnőtt kutya, rágókötéllel vagy egy élvezetet rejtő interaktív játékkal garantáltan elégedett lesz.
 • Játék kiválasztásakor sokat segíthet a kutya fajtája. A kistestű kutyusok számára készült játékok igazodnak a kis állkapcsukhoz. A nagyobb kutyafajták esetén válasszon egy szilárd anyagból készült játékot, amely ellenáll az erős fogaknak.
 • Ügyeljen a játék anyagára is. Ha plüss játékot választ, győződjen meg róla, hogy valóban kutyáknak tervezték. A közönséges plüss játékokat, melyek gyerekeknek készültek, könnyedén szétharaphatja a kutya. A gumijátékok általában nagyon tartósak, ugyanakkor kíméletesek a kutya fogaihoz.
 • Ne hagyja a véletlenre a választást. Az összes kutya imádja a labdákat, rágóköteleket.Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.