Přijímač Dogtra EF-3000 Gold
Přijímač Dogtra EF-3000 GoldPřijímač Dogtra EF-3000 GoldPřijímač Dogtra EF-3000 Gold
-15%

Nyakörv és vevőkészülék Dogtra EF-3000 Gold

Kedvezmény

Tartalék nyakörv vevőkészülékkel, elektromos kerítéshez - Dogtra eF-3000 Gold. A Dogtra eF-3000 elektromos kerítéshez korlátlan számú vevőkészülék használható.


Egyéb változatok:
Eredeti ár 78 915 Ft 66 855 Ft 55 255 Ft ÁFA nélkül
10 nap
Mikor kapom meg a terméket?
ve středu 14. 10. Önnél
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Nyakörv és vevőkészülék Dogtra EF-3000 Gold

Tartalék nyakörv vevőkészülékkel, elektromos kerítéshez - Dogtra eF-3000 Gold. A Dogtra eF-3000 elektromos kerítéshez korlátlan számú vevőkészülék használható.

A csomag tartalma:

  • 1 x vevőkészülék
  • 1 x nyakörv 20-70 cm
  • 4 x elektróda

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.