!!!  TOVÁBBRA IS, TELJES MÉRTÉKBEN működünk ✅  A MEGRENDELÉSEKET MINDEN NAP küldjük és ✅ ÜZLETÜNK NYITVA TART 7:00 és 17:00 óra között  !!!
GPS obojek a výcvikový modul pro SportDog TEK 1.0
GPS obojek a výcvikový modul pro SportDog TEK 1.0GPS obojek a výcvikový modul pro SportDog TEK 1.0GPS obojek a výcvikový modul pro SportDog TEK 1.0

GPS nyakörv és vevőkészülék - SportDog TEK 1.0

Tartalék GPS nyakörv vevőkészülékkel, SportDog TEK 1.0 elektromos nyakörvhöz.


Egyéb változatok:
167 025 Ft 138 040 Ft ÁFA nélkül
Raktáron 1 db
Mikor kapom meg a terméket?
ve čtvrtek 29. 10. Önnél
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

GPS nyakörv és vevőkészülék - SportDog TEK 1.0

A SportDog GPS nyakörv biztonságos és hatékony készülék, minimum 3,6 kg súlyú vagy minimum 34 cm-es nyakkerülettel rendelkező kutyák számára. A rendszer segítséget nyújt a kutya képzésében és helymeghatározásában, 11 km-es hatótávolságon belül. A nyakörv vevőkészülékének GPS antennája sugározza a jelet az adókészülék felé (az adókészülék nem a csomag tartalma), így folyamatosan ismerni fogja házi kedvence pontos helyzetét. Amennyiben szeretné visszahívni kutyáját vagy elterelni a figyelmét bármilyen nem kívánt tevékenységről, az adókészülék segítségével aktiválhatja a nyakörv kiképző funkcióit, mely ártalmatlan korrekciók használatával figyelmezteti a kutyát. Mint mindegyik SportDog termék, így a SportDog TEK 1.0 nyakörv is állítható impulzusszinttel lett ellátva, melynek köszönhetően a kutya temperamentumához és érzékenységéhez igazíthatja az impulzusok erejét.

 

Hatótávolság

A SportDog TEK 1.0 helymeghatározó nyakörv hatótávolsága 11 km. Az ekkora mértékű hatótávolság elegendő mind alap, mind professzionális kutyaképzéshez. Ideális választás erdős terepre, ahol a körülmények nehezebbek és csökkenhet a hatótávolság.


A működés (korrekció) típusa 

A SportDog TEK 1.0 GPS nyakörv korrekcióként hangjelzést, rezgést és elektrosztatikus impulzust használ, mely 99 szinten állítható. Így egyszerűen beállíthatja és testre szabhatja kutyájának a nyakörvet. Az impulzusok ereje szükség szerint csökkenthető vagy növelhető.

 

Vízállóság

A SportDog TEK 1.0 GPS nyakörv teljes mértékben vízálló és meríthető (7,5 méteres vízmélységig). Ideális a képzéshez vízben vagy extrém körülmények között (erdő, sár).

 

A vezérelhető kutyák száma

A SportDog TEK 1.0 nyakörv használatával egyszerre több kutya is figyelhető. További nyakörv megvásárlásával bővíthető akár 12 kutya képzésére és helymeghatározására egyszerre.

 


A nyakörv hossza

A SportDog TEK 1.0 nyakörve kiváló minőségű, műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. A minimális nyakkerület 32 cm.

 

 

 

Miben segít a nyakörv

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.