Patpet B68 ugatásgátló nyakörv

A Patpet B68 a legkisebb ugatásgátló nyakörv a piacon kicsi és legkisebb kutyafajták számára. A Patpet B28 olyan technológiával rendelkezik, amely megkülönbözteti a kutyaugatást a környezeti zajtól. Technológiai felszereltsége mellett, 5 fokozatban állítható a készülék érzékenysége a kutya ugatására. A kicsi, könnyű és újratölthető Patpet B28 nyakörv vibrációs és hangfunkciót kínál.

 

 

17 615 Ft 14 555 Ft ÁFA nélkül
+ - db
Összehasonlítás vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Patpet B68 ugatásgátló nyakörv

A 12 grammos Patpet B68 az egyik legkisebb ugatásgátló nyakörv a piacon. A nyakörv a legkisebb és kistestű kutyák számára is alkalmas. A nyakörv beépített mikroprocesszort használ, amely egyértelműen megkülönbözteti a kutya ugatását a környező hangoktól. A készülék érzékenysége a kutya ugatására öt fokozatban állítható, így Ön döntheti el, mekkora intenzitás haladja meg a tűréshatárt. A nyakörv ugató hang és a hangszálak rezgésének kombinációja alapján aktiválódik, melynek köszönhetően nem áll fenn annak a veszélye, hogy egy másik kutya ugatása vagy környező hang véletlenül aktiválja az egységet.

Ugatás felismerése 

A nyakörv ugató hang és a hangszálak rezgésének kombinációja alapján aktiválódik, melynek köszönhetően nem áll fenn annak a veszélye, hogy egy másik kutya ugatása vagy környező hang véletlenül aktiválja az egységet.


Korrekció típusa  

A B68 ugatásgátló nyakörv kétféle korrekcióval rendelkezik - hangjelzés és rezgés.

 

 • 1. Ugatás - csak rezgés 1,5 s
 • 2. Ugatás - rezgés 1,5 s + hangjelzés 1,5 s
 • 3. Ugatás - rezgés 1,5 s + hangjelzés 2,5 s
 • 4. Ugatás - rezgés 1,5 s + hangjelzés 3,5 s
 • 5. Ugatás - rezgés 1,5 s + hangjelzés 4,5 s

 

Tápegység és töltés

A Patpet B68 újratölthető a csomagban található USB-kábellel. A nyakörv akkumulátorának élettartama akár 30 nap.

  

Vízálló védelem 

A Patpet B68 cseppálló (IPX6 jelölés). Így otthoni és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Használható enyhe esőben, de vízbe nem meríthető.

 

Kutyafajta

Az ugatásgátló nyakörv alkalmas a kis- és legkisebb kutyafajták számára. A nyakörv súlya mindössze 12 gramm.  

 

 

A nyakörv hossza 

A csomag tartalma egy tartós nejlon nyakörv, amely 55 cm-ig állítható és rendkívül kényelmes.

 

 

Méretek és súly

Az ugatásgátló nyakörv méretei: 2,3 x 4,3 x 2,2 cm - ergonomikus kialakítás, mely megkönnyíti a kutya számára a viselését, így könnyebben megszokják. Súlya mindössze 12 g.

A termék előnyei A termék hátrányai
 • Hangjelzés és rezgés funkciók
 • Az akkumulátor élettartama akár 30 nap
 • Tölthető készülék
 • Érzékenység 5 fokozatban
 • Akkumulátor állapotjelző
 • A legkisebb ugatásgátló nyakörv a piacon

Miben segít a nyakörv

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

A legkisebb kutyáknak
Kistestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Méretek (sz/ma/mé) 2,3 x 4,3 x 2 cm
Súlya 12 g
Korrekció típusa impulzus + hangjelzés
Tápellátás újratölthető
Ugatás felismerése hangszálak rezgése + hang
Tápegység élettartama 1 hónap

A csomag tartalma

 • Patpet B68
 • Nejlon nyakörv
 • USB töltőkábel
 • Utasítás

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.