Garmin BarkLimiter 2VT ugatásgátló nyakörv

Garmin világmárkájú design-os ugatásgátló nyakörv, mely hangjelzéssel és rezgéssel gátolja meg a nem kívánatos ugatást. A kicsi, vízálló készülék a hangszálak rezgésével ismeri fel az ugatást, melynek köszönhetően a készülék nem aktiválódik és nem indít korrekciót a környező hangokra vagy más kutya ugatására. Mobilalkalmazás segítségével a nyakörv távolról is irányítható.

41 645 Ft 34 420 Ft ÁFA nélkül
4 hét
Mikor kapom meg a terméket?
v pátek 28. 05. Önnél
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Garmin BarkLimiter 2VT ugatásgátló nyakörv

Garmin világmárkájú design-os ugatásgátló nyakörv, mely hangjelzéssel és rezgéssel gátolja meg a nem kívánatos ugatást. A kicsi, vízálló készülék a hangszálak rezgésével ismeri fel az ugatást, melynek köszönhetően a készülék nem aktiválódik és nem indít korrekciót a környező hangokra vagy más kutya ugatására. A Garmin Canine mobilalkalmazás segítségével a nyakörv távolról is irányítható.

Korlátozhatja a kutya ugatását távolról, alkalmazás segítségével!

Egyedülálló és modern megoldás, mely lehetővé teszi az ugatásgátló nyakörv használatát távolról, okostelefonja segítségével, mobilalkalmazáson keresztül. A közönséges nyakörvekkel szemeben a Garmine 2VT ugatásgátló nyakörv segítségével a váratlan helyzetekben is kiválóan reagálhat, mivel a beállításokat a kutya távollétében is könnyedén módosíthatja.

Ezen felül, a mobilalkalmazás tárolja az összes szerzett információt, ami a kutya ugatását és az indított korrekciót illeti. A statisztikák nyomon követésével megtudhatja, hogy hányszor ugatott a kutya és mikor volt az ugatás annyira hangos és erőteljes, hogy korrekció bevitelére volt szükség. A Barking Review funkcióval a Garmine magasabb képzési szabványt kínál. Az egész napos felülvizsgálat felbecsülhetetlen értékű képet nyújt a négylábú barátjának viselkedéséről.

 

Megakadályozni a kutya ugatását egyszerűen és hatékonyan 

 

A kompakt és egyben kis méreteknek köszönhetően a nyakörv viselete kényelmes szinte az összes kutyafajta részére. Mivel a nyakörv nem rendelkezik impulzus korrekcióval, ezért leginkább az érzékenyebb kutyák számára ajánlott. Temperamentumosabb kutyáknak ajánljuk a Garmin Bark Limiter 2 készüléket, mely rendelkezik elektrosztatikus impulzus korrekcióval.

A Garmin 2VT ugatásgátló nyakörv esetében nincs szükség telepítésre. Elegendő felhelyezni a nyakörvet és készen áll a használatra. Semmi sem tartja vissza, biztos lehet benne, hogy megfelelően működik, és csak a nevelésre és a korrekciók kiválasztására kell összpontosítania. A készüléket kényelmesen és bizonytalanság nélkül megszokja.

 

 

A készülék újratölthető Li-ion elemre működik, melynek élettartama megközelítőleg 30 nap (használattól függően). A vízálló tulajdonságnak köszönhetően esős időjárás esetén is használható.

 

Ugatás érzékelése

A Garmin 2VT ugatásgátló nyakörv a hangszálak rezgése alapján érzékeli az ugatást, melynek köszönhetően a készülék nem aktiválódik és nem indít korrekciót a környező hangokra vagy más kutya ugatását követően.

 

 

Korrekció típusa

A nyakörv korrekcióként hangjelzést és rezgést használ. Mindkét korrekció együttesen kombinálható, vagy egymástól különállóan használható. 

 

 

A készülék beállítása

A Garmin 2VT ugatásgátló nyakörv esetében nincs szükség telepítésre. Elegendő felhelyezni a nyakörvet és készen áll a használatra.

 

 

Energiaellátás

A készülék újratölthető Li-ion elemre működik, melynek élettartama megközelítőleg 30 nap (használattól függően).

 

 

Vízállóság

A Garmin 2VT vízálló tulajdonságnak köszönhetően esős időjárás esetén is használható.

 

 

Kutyafajta

A nyakörv alkalmas az összes méretű kutyafajta számára.

 

 

A nyakörv hossza

A vevőkészüléket probléma nélkül felhelyezi a nyakörvre, melynek szélessége 19 mm és a csomag tartalma.

 

 

Súly és méretek

Az ugatásgátló nyakörv méretei: 70 x 27 x 38 mm (szé, ma, mé) és a súlya mindössze 32 gramm.

Miben segít az ugatásgátló nyakörv?

  • Csökkenti a kutyák nem kívánt ugatását, üvöltését és vonyítását a lakásban vagy a kertben, az Ön távollétében.
  • A kutya nem megfelelő viselkedésének kiküszöbölése - ugatás emberekre, autókra, kerékpárokra, állatokra és különféle tárgyakra.
  • Megszünteti a szomszéd kutyájának ugatását vagy üvöltését.
  • Segít megértetni a kutyával az ugatás alkalmatlanságát.
  • A zavaró ugatás miatt nem kell feleslegesen bezárnia négylábú kedvenceit.
  • Megszünteti az ugatás miatt keletkezett vitákat a szomszéddal
  • Leszoktatja a kutyát a nem kívánt ugatásról, kortól és mérettől függően.

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.