Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

BAZÁR - BarkWise + távvezérlő

A vízálló ugatásgátló és kiképző nyakörv, ultrahangos és rezgés korrekcióval teljes mértékben humán és hatékony alternatívát kínál a nyakörvek terén. Beépített mikrofon segítségével érzékeli az ugatást, így a nyakörv nem aktiválódik a környező hangokra és nem indít hamis korrekciót. A leghatékonyabb ugatásgátló nyakörvek közé tartozik. Az akkumulátor újratölthető.

További információk ›

Raktáron 4 db
59 065 Ft 48 811 Ft Ár áfa nélkül
db
Termékkód: P44562
Garancia: 24 hónap
Leírás és paraméterek
BAZÁR - BarkWise + távvezérlő
BAZÁR - BarkWise +…
59 065 Ft

Termék leírása

1) Kicsomagolt

Mivel a külső csomagolás sérült volt, az árucikk ki lett csomagolva és át lett csomagolva nem eredeti dobozba. Az árucikk továbbra is használatlan állapotban van.

2) Szinte új

Az árucikk kizárólag bemutatásként került használatba vagy az ügyfél pár napon belül visszaküldte. Nem garantált az eredeti csomagolás és 1-2 kisebb karcolás jelen lehet a terméken.

3) Minimálisan használt

A készülék 5 - 15 napig használták, karcolások láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól).

4) Többszörösen használt

A készüléket 15 - 40 napig használták, karcolások vagy harapásnyomok láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól vagy fogaitól). Előfordulhat, hogy szervizelt vagy javított termék.

A Kicsomagolt és Szinte új kategóriájú termékekre 2 éves garanciát vállalunk. A Minimálisan használt termékek esetében a garancia 12 hónap és a Többszörösen használat termékeknél 6 hónap. A bazár termékeket az átvétel napjától számított 30 napon belül szintén visszaküldheti vagy kicserélheti. Amennyiben a termék mellett nem lett másként feltüntetve, a csomagolás mindig tartalmazza az összes tartozékot és kiegészítőt.

 

A vízálló ugatásgátló és kiképző nyakörv, ultrahangos és rezgés korrekcióval teljes mértékben humán és hatékony alternatívát kínál a nyakörvek terén. Beépített mikrofon segítségével érzékeli az ugatást, így a nyakörv nem aktiválódik a környező hangokra és nem indít hamis korrekciót. A leghatékonyabb ugatásgátló nyakörvek közé tartozik. Az akkumulátor újratölthető.

 

 

A Goodlife ugatásgátló nyakörv teljesen megbízható és biztonságos. A készülék korrekcióként nem használ elektrosztatikus impulzust. A GoodLife cég rengeteg tapasztalattal rendelkezik a nyakörvek terén. Legyártott termékeik nagyon hatékonyak és csupán a minimális mennyiségben érkezik a termékre panasz és reklamáció. Állítható az ugatás érzékenysége, továbbá kiképző üzemmóddal lett ellátva. Az ugatásgátló funkció deaktiválható. 

 

 

Hogyan működik az ugatásgátló nyakörv?

A GoodLife ugatásgátló nyakörv a beépített mikrofon segítségével, a hangszálak rezgése alapján érzékeli az ugatást, melynek köszönhetően a készülék nem aktiválódik és nem indít korrekciót a környező hangokra vagy más kutya ugatása esetén. Ez az egyik legmegbízhatóbb ugatás-érzékelési mód a nyakörvek között.

 

 

Az ugatást követően a nyakörv ultrahanggal vagy rezgéssel figyelmezteti a kutyát. A készülék a mobiltelefonokhoz hasonló intenzitású rezgéseket használ. Egyáltalán nem fájdalmas és azonnal felkelti a kutya figyelmét. A nyakörv hatótávolsága 22 méter (kiképzéshez).

 

 

Amennyiben aktiválja a hangjelzéseket is, minden korrekció esetén hangjelzés is érkezik. Így pontosan tudni fogja, mikor kap a kutya korrekciót.

 

 

A kutya érzékenységétől és temperamentumától függően, néhány nap vagy hét elteltével a kutya tudatosítja és felismeri a nem kívánt ugatás és a korrekció közötti kapcsolatot. A kutya szokásos reakciója természetesen a nem kívánt ugatás visszatartása.

A Bark Wise technológiának köszönhetően a készülék megkülönbözteti a nem kívánt ugatást a kutya ösztönös ugatásától. A nyakörv kizárólag nem kívánt ugatás esetén indít korrekciót (ugatás okai lehetnek: figyelemfelkeltés, unalom, stb.). Ösztönös ugatás során, pl. önvédelem, a készülék nem aktiválódik. 

 

 

Ugatás érzékelése

A BarkWise Complete ugatásgátló nyakörv a hangszálak rezgése alapján érzékeli az ugatást vagy üvöltést, melynek köszönhetően a készülék nem aktiválódik és nem indít korrekciót a környező hangokra vagy más kutya ugatása esetén.

 

Korrekció típusa

A BarkWise Complete ugatásgátló nyakörv ultrahanggal és rezgéssel korrigálja a kutya ugatását, mely kellemetlenek a kutya számára, azonban nem okoznak fájdalmat. Hagyományos hangjelzés korrekció is aktiválható.

 

A készülék beállítása

Az ugatásgátló nyakörv nem rendelkezik automatikusan növekvő korrekcióval, így nagyon kíméletes a kutyához.Állítható az ugatás érzékenysége. A rezgés korrekció és az ugatásgátló üzemmód deaktiválható és használható kiképző nyakörvként.

 

Energiaellátás

Az ugatásgátló nyakörv újratölthető akkumulátorral lett ellátva, melynek élettartama megközelítőleg 24 óra (használattól függően).

 

Vízállóság

A BarkWise ugatásgátló nyakörv vízálló, ezért alkalmas otthoni és kültéri használatra egyaránt. Ellenáll az esőnek és havazásnak, azonban úszásra nem alkalmas. Víz alá nem meríthető. 

 

Kutyafajta

A BarkWise ugatásgátló nyakörv nagyon hatékony és kíméletes megoldás, ezért ideális a legkisebb és legnagyobb kutyafajtáknak is.

 

A nyakörv hossza

Az ugatásgátló nyakörv kiváló minőségű, tartós nejlon anyagból készült (4 színű változatban). A kutyának nem jelent problémát a nyakörv viselete. A nyakörv hossza 15,3 és 61 cm között állítható.

 

Súly és méretek

A vevőkészülék méretei: 7,62 cm x 3,81 cm x 3,5 cm (sz,ma,mé)

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Bazár Ugatásgátló nyakörvek

Teljes leírás megjelenítése

Kapcsolódó termékek

BAZÁR - Dogtrace d-mute
Változatok (1)
Használt

BAZÁR - Dogtrace d-mute

BAZÁR - GoodLife Bark Control Pro ugatásgátló készülék
Változatok (2)
Alig használt Szinte új - jó állapotban

BAZÁR - GoodLife Bark Control Pro ugatásgátló készülék

BAZÁR - Patpet B470
Változatok (1)
Használt

BAZÁR - Patpet B470

Sprejový obojek proti štěkání Canicalm Spray
Változatok (1)
Kicsomagolt

BAZÁR - Canicalm Spray