Reedog kefe tartállyal, házi kedvencek fürdetéséhez
Reedog kefe tartállyal, házi kedvencek fürdetéséhez

Reedog kefe tartállyal, házi kedvencek fürdetéséhez

Az eredeti és hatékony Reedog állatápolási kefe, lehetővé teszi, hogy a puha szilikon sörték segítségével egyszerre megmosdassa és egyúttal megmasszírozza négylábú kedvencét. A fürdetés mellett, a masszírozást is élvezni fogja. A kefe alkalmas hosszú és rövid szőrzetre.

3 380 Ft 2 792 Ft ÁFA nélkül
+ - db
Összehasonlítás vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Reedog kefe tartállyal, házi kedvencek fürdetéséhez

Az eredeti és hatékony Reedog állatápolási kefe, lehetővé teszi, hogy a puha szilikon sörték segítségével egyszerre megmosdassa és egyúttal megmasszírozza négylábú kedvencét. A fürdetés mellett, a masszírozást is élvezni fogja. A kefe fogása rendkívül kényelmes, alkalmas hosszú és rövid szőrzetre. Méretei: magassága 12 x szélessége 8 cm.

Használat:

Csavarja le a sörtés kupakot és öntsön szappanos vizet a tartályba. A hátsó rugalmas rész megnyomásával a kefe sörtéin keresztül kifolyik a szappanos víz.

 

A termék előnyei A termék hátrányai
  • Gyengéd szilikon sörték
  • Gyors és alapos mosás
  • Tartály
  • Egyszerű használat
  • Mélytisztítás és masszázsA csomag tartalma

  • Reedog kefe

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.