Telefonos ügyfélszolgálatunk, szabadság miatt, 2022. augusztus 8. és 2022. augusztus 10. között nem lesz elérhető. Kérdéseit 24 órán belül megválaszoljuk. Email címünk: info@elektro-nyakorvek.hu.
Fotopast Ltl. Acorn 5310MC
Fotopast Ltl. Acorn 5310MCFotopast Ltl. Acorn 5310MC

Fotócsapda Ltl. Acorn 5310MC

A fotócsapda azonos a bevált 5210-es modellel, továbbá megoldja annak gyengeségét - a megvilágítás kisebb tartományát. A nagy teljesítményű világítóegység, teljesen láthatatlan infravörös megvilágítással, elegendő energiával rendelkezik a minőségi éjszakai felvételekhez.

68 985 Ft 57 010 Ft ÁFA nélkül
Raktáron 1 db
Mikor kapom meg a terméket?
ve středu 10. 08. Önnél
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Fotócsapda Ltl. Acorn 5310MC

A rendkívül jól felszerelt Acorn 5310MC képes egyszerre fényképeket készíteni és videókat rögzíteni. Időzített funkció nagy területek megfigyelésére vagy folyamatos események rögzítésére. Az oldalsó mozgó PIR érzékelők lerövidítik a fő PIR válaszidejét. Rendkívül jó minőségű fényképeket és videókat készít a 12 MP-es érzékelőnek köszönhetően.

További tulajdonságok:

 • infravörös LED diódás lámpa,
 • videósorozatok rögzítésének lehetősége 1280x720px HD felbontásban.

 

Kialakítása lehetővé teszi, hogy megvásároljon egy elemmel működő MM-dobozt GSM-átjáróval és elküldje a rögzített képeket MMS-ként mobiltelefonra vagy e-mail címére! A fotócsapdához 4 számjegyű kód alkalmazható, amely a fotókra nyomtatódik a képek közötti jobb tájékozódás érdekében, ha egyszerre több fotócsapdát használ. A PIN kód állítható.

A termék előnyei A termék hátrányai
 • válaszsebesség 1,2 mp
 • megvilágítás 9-10 m
 • fotó és videó egyszerre
 • láthatatlan infravörös
 • nincs GSM átjáró (külön megvásárolható)Műszaki paraméterek

Csehül igen
Világítás-távolság 9 - 10 m
Felület USB, TV, SD, csatlakozó külső tápegységhez
Programozás LCD vagy SD kártya segítségével
Tápellátás 8 db AA elem
Válaszsebesség 1,2 s
Max PIR hatótávolság (ember) 25°C 15 m
Külső memóriaegység SD akár 32 GB
Lencse F: 3,1, 52°, IR látószög
Kijelző 2,3" TTF színes
Vezérlő a fotócsapda hátsó oldalán
Fotó + videó igen
Szekrény álcázott, szendvics
Videó IGEN
SMS vezérlés IGEN
GSM kapu NE (megvásárolható)
Fotó IGEN
Videó lejátszása IGEN
Megvilágítás IR láthatatlan
Állvány igen
Fotó megtekintése igen
PIR felvétel Irányított + 2 előkészítő PIR

A csomag tartalma

 • Fotócsapda
 • USB kábel
 • TV kábel
 • Telepítő CD utasításokkal
 • Rögzítő heveder

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.