Predĺženie záruky

Prodloužení záruky

Prodlouží záruku na produkt o vybrané období. Prodlouží záruku až na 6 let! Garance expresní opravy nebo zapůjčení náhradního zařízení v ceně!

Termékcsoport kiválasztása


Egyéb változatok:
9 300 Ft 7 685 Ft ÁFA nélkül
+ - db
átvétel a boltban vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Prodloužení záruky

Prodlouží záruku na produkt o vybrané období. Prodlouží záruku až na 6 let!

  • Aetertek - až 6 let
  • SportDog - až 6 let
  • PetSafe - až 6 let
  • Petrainer - až 5 let

Záruku je možné přidat ke všem produktům. Při zakoupení zařízení pro dva a více psů je nutné zakoupit záruku vícekrát! To samé platí při zakoupení dvou a více rozdílných produktů.

  • Pečlivě uschovejte fakturu, která slouží zároveň jako záruční list!
  • Záruka se nevztahuje na mechanické poškození. 
  • Garantujeme vyřešení reklamace do 5-ti pracovních dnů, nebo zapůjčení náhradního produktu v odpovídající kategorii po dobu opravy zdarma.
  • Do 3 let je možné čerpat místo záruky servisní zásah, na který by se jinak záruka nevztahovala (mechanické poškození). Prodloužená záruka tím ale zaniká.

V případě nejasností nás kontaktujte na infolince +420 216 216 106, nebo emailem na info@reedog.cz.

 
Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.