Pawbo Munch multifunkcionális tápadagoló

Pawbo Munch multifunkcionális tápadagoló

Multifunkcionális szórakoztató tápadagoló! Az interaktív tápadagoló játék, kommunikációs eszköz és kamera az egyben, melyet okostelefonja segítségével távolról vezérelhet. Használható távvezérlő is.

69 500 Ft 57 440 Ft ÁFA nélkül
10 nap
Mikor kapom meg a terméket?
ve středu 05. 05. Önnél
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Pawbo Munch multifunkcionális tápadagoló

 

Multifunkcionális szórakoztató tápadagoló! Az interaktív tápadagoló játék, kommunikációs eszköz és kamera az egyben, melyet okostelefonja segítségével távolról vezérelhet. Használható távvezérlő is.

 

 

 

 

Legfőbb funkciók:

 • A tápadag állítható, továbbá bármekkora méretű rágcsálnivaló helyezhető a tartályba
 • Bővítheti a funkciókat más Pawbo termékekkel - kamerával, játékkal
 • Mozgatható LED ikon a kijelzőn
 • Hangok és dallamok
 • Távvezérelhető interaktív lézeres játék
 • Növeli a házi kedvencek optimizmusát
 • Távolról vezérelhető távirányító vagy mobilalkalmazás segítségével
 • Megosztható akár 8 felhasználóval
 • Tartalék tápegység

 

Tápadagoló Pawbo Munch: Etetés, játék és szórakozás!

A Pawbo Munch megeteti házi kedvencét és Pawbo + kamera hozzáadásával távolról is figyelheti mobilalkalmazáson keresztül.

Amint az alkalmazáson belül rákattint az etetés gombra, a Pawbo Munch tágas LCD kijelzője aktiválódik és zene/dallam lejátszásával próbálja felhívni a kutya figyelmét. Ezt követően a tápadagoló kiadagolja a beállított eledelmennyiséget (a praktikus tálcát is használhatja).

A Pawbo Munch készüléket beállíthatja automata üzemmódba vagy távolról is kezelheti valós időben. Kiváló módszer, hogyan keltsük fel négylábú kedvencünk érdeklődését. A vidám dallam feldobja a kutyus hangulatát és tudni fogja, hogy bármelyik pillanatban finomságot ad ki a tápadagoló.

 

 

 

 

 

Finomságok korlátozások nélkül!

Adjon házi kedvencének olyan rágcsálnivalót, melyet szeret. A Pawbo Munch ilyen tekintetben egyedülálló készülék. Bármekkora méretű és fajtájú eledellel töltheti meg a tartályt, korlátlan a granulátumok mérete. Az átlátszó, kör alakú tartály körbe forog, hogy ne darabolja a tápanyagot. A tápadagoló teljes működése az esztétikára összpontosít - jól néz ki, vizuális elemként világító ikonokat használ és dallamokat játszik. A tápadagoló funkcióinak figyelése már önmagában is szórakoztató.

Érdekli, mi szerint kell beállítani a kutya számára megfelelő tápadagot? Ebben segít a mobilalkalmazás, ahol beállíthatja a táplálási tervet, a kutya mérete és fajtája alapján. Egyszerűen beállíthatja az adagok számát és nagyságát, hogy házi kedvence az optimális mennyiséget kapja, napi több alkalommal.

 

 

Mi áll a kiválóan működő termék mögött?

A Pawbo Munch nem csupán tápadagoló. A siker mögött a kutya és gazdája közötti kapcsolat megerősítésének gondolata rejlek. A Pawbo segít fenntartani házi kedvencével a kapcsolatot - láthatja, hallhatja, beszélhet hozzá vagy játszhat vele. Nem kell távollétében alatt azon gondolkodnia, mivel foglalkozik otthonában négylábú barátja.

Megtörténhet, hogy a szükségesnél kevesebb ideje marad, melyet házi kedvencének szentelhetne. Aggodalom nélkül használhatja az Acer technológiájú Pawbo készüléket - Pawbo Munch tápadagoló, kamera vagy játék, melyet mobilalkalmazáson keresztül vezérelhet. A termékeket továbbá kombinálhatja egymás között, mellyel szükség szerint bővítheti a termék funkcióit.

A Pawbo alkalmazás segítségével akár 8 felhasználóval oszthatja meg a gondoskodást és az örömteli pillanatokat házi kedvencével.

 

 

 

 

Designos és szórakoztató termék!

A kis robotadagoló gondoskodó technológiát hoz otthonába. A praktikus fogantyúnak és a széles kijelzőnek köszönhetően a készülék vezérlése nagyon egyszerű. A készülék további jellemzői: lekerekített élek, kompakt formájú egyszerű vonalak, fehér színű kivitelezés. Nem okoz csalódást a hi-tech technológia kedvelőinek.

 

 

Paraméterek:

 • Az adagoló kapacitása 320 g
 • Súlya: 906 g
 • Méretei: átmérője 210 x magassága 244 mm
 • Csatlakozás mikro USB kábelen keresztül DC 5V=1A kimenet vagy 4 C típusú elemek (alkalikus)
 • LCD kijelző
 • Alkalmas macskáknak, kiskutyáknak és közepes kutyafajtáknak

Miben segítenek a smart termékek?

 • A smart kutya termékek hatékony segédeszközök, amelyek szórakoztatják négylábú kedvencét akkor is, ha Ön éppen dolgozik. Az új intelligens termékeknek köszönhetően a kapcsolat kedvenceivel sokkal könnyebb lesz.
 • Játékot és szórakozást kínálnak házi kedvenceinek, áttekintést nyer tevékenységükről és étrendjükről, felügyelheti mozgásukat. Audiovizuális érintkezést akár távolról is.
 • Nyomon követheti, képezheti, lokalizálhatja, beszélhet vele és meghallgathatja, mit csinál. Online nézhet, távolról játszhat, vagy csak rögzítheti tevékenységét vagy alvását.

 

Miben segít a kamera?

 • A kamerák nagyszerű lehetőséget kínálnak, hogyan rögzítsük házi kedvenceink mindennapi tevékenységeit. Megörökíthetjük a közös utazásokat, együtt töltött pillanatokat, csodás emlékeket.
 • Az IP kamerákkal távollétében is figyelemmel kísérheti a kutyák és macskák viselkedését otthoni környezetben.
 • Kapcsolatba lép háziállataival és nem lesz kölcsönös hiányérzete.
 • Azonnal válaszolhat négylábú kedvence helytelen vagy helyes viselkedésére és aktívan bekapcsolódhat magányos hétköznapjaiba.
 • Beszéljen, játsszon vagy gyakoroljon kedvencével. Jutalmazza kedvencét bárhonnan, bármikor!

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.