Pawbo Smart tápadagoló és kamera

Kedvezmény

Éljen át felejthetetlen és csodálatos pillanatokat házi kedvencével. Nem kell többé munkahelyén vagy távollétében azon gondolkodnia, mit csinál otthon kutyája vagy macskája.A Pawbo kamera és mobilalkalmazás segítségével könnyedén ellenőrizheti.

Eredeti ár 119 175 Ft 91 105 Ft 75 290 Ft ÁFA nélkül
10 nap
Mikor kapom meg a terméket?
v pondělí 16. 08. Önnél
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Pawbo Smart tápadagoló és kamera

Éljen át felejthetetlen és csodálatos pillanatokat házi kedvencével. Nem kell többé munkahelyén vagy távollétében azon gondolkodnia, mit csinál otthon kutyája vagy macskája.A Pawbo kamera és mobilalkalmazás segítségével könnyedén ellenőrizheti.

 

 

Mi a PAWBO

A Pawbo egy új termék az Acer cégtől. Interaktív házi kamera, melynek segítségével folyamatosan fenntarthatja a kapcsolatot négylábú barátjával, amennyiben nehezen viseli az Ön távollétét. Beszélhet hozzá vagy játszhat vele, manuálisan vagy automatikusan vezérelhető lézerfénnyel.

Legyen házi kedvence folyamatos ellenőrzés alatt

El kell mennie otthonról és attól fél, mit fog ismét kitenni kedvence? Az új Pawbo készülékkel ellenőrizheti és elterelheti kutyája vagy macskája figyelmét a nem kívánt tevékenységéről. A készülék 140 ֯ -os látószögű objektívvel, HD felbontással és 4x digitális zoommal lett felszerelve. Beszélhet hozzá és lézersugár segítségével játszhat vele. Az engedelmes viselkedésért finomságokkal jutalmazhatja. Mindezt okostelefonja mobilalkalmazásán keresztül teheti meg, bárhol és bármikor.

A Pawbo egy interaktív kamera, mellyel távollétében megörökítheti házi kedvence felejthetetlen és csodás pillanatait. A sikeres felvételeket megoszthatja ismerőseivel.

Az alkalmazás egyidejűleg akár 8 felhasználó kapcsolatát biztosítja a kutyával vagy macskával.

PAWBO kiegészítők

A Pawbo kamera egy alap felszerelés, mellyel a háziállat tulajdonosának rendelkeznie kell. A termékhez megvásárolható Pawbo Catch interaktív játék, melyet megtalál webüzletünkben. Mindkét eszköz párosítható az alkalmazással és együttesen irányítható a világ bármely részéről.

Miben segítenek a smart termékek?

  • A smart kutya termékek hatékony segédeszközök, amelyek szórakoztatják négylábú kedvencét akkor is, ha Ön éppen dolgozik. Az új intelligens termékeknek köszönhetően a kapcsolat kedvenceivel sokkal könnyebb lesz.
  • Játékot és szórakozást kínálnak házi kedvenceinek, áttekintést nyer tevékenységükről és étrendjükről, felügyelheti mozgásukat. Audiovizuális érintkezést akár távolról is.
  • Nyomon követheti, képezheti, lokalizálhatja, beszélhet vele és meghallgathatja, mit csinál. Online nézhet, távolról játszhat, vagy csak rögzítheti tevékenységét vagy alvását.

 

Miben segít a kamera?

  • A kamerák nagyszerű lehetőséget kínálnak, hogyan rögzítsük házi kedvenceink mindennapi tevékenységeit. Megörökíthetjük a közös utazásokat, együtt töltött pillanatokat, csodás emlékeket.
  • Az IP kamerákkal távollétében is figyelemmel kísérheti a kutyák és macskák viselkedését otthoni környezetben.
  • Kapcsolatba lép háziállataival és nem lesz kölcsönös hiányérzete.
  • Azonnal válaszolhat négylábú kedvence helytelen vagy helyes viselkedésére és aktívan bekapcsolódhat magányos hétköznapjaiba.
  • Beszéljen, játsszon vagy gyakoroljon kedvencével. Jutalmazza kedvencét bárhonnan, bármikor!

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.