Foobler Smart labda kutyáknak és macskáknak

A Foobler egy okos elektromos labda kutyák számára, amely a táplálkozást szórakozássá változtatja. Önmagától mozgó játék és táplálékadagoló az egyben, választható intervallummal. A labda 6 rekeszből tevődik össze és akár nagyobb kutyafajták, egész napos eledelét is fedezheti. A Foobler játék labda 2 db AA elemre működik.

 

 

14 020 Ft 11 590 Ft ÁFA nélkül
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Foobler Smart labda kutyáknak és macskáknak

A Foobler egy okos elektromos labda kutyák számára, amely a táplálkozást szórakozássá változtatja. Önmagától mozgó játék és táplálékadagoló az egyben, választható intervallummal. A labda 6 rekeszből tevődik össze és akár nagyobb kutyafajták, egész napos eledelét is fedezheti. A Foobler játék labda 2 db AA elemre működik. A csomag az elemeket nem tartalmazza.

 

Miért jó játszani a labdával?

A Foobler ideális segédeszköz a kutya étrendének beállításához. Az etetés az előre beállított időbeosztás alapján történik. A szükséges adag 6 rekeszben osztható szét és már csak a megfelelő intervallum beállítása szükséges a beépített időzítőn. A beállított időpontokban a labda rekeszenként kinyílik és hangjelzéssel figyelmezteti a kutyát, hogy itt az etetés ideje. Játszás közben a kutyus gyorsan kitapasztalja, hogy a labdából rágcsálnivaló potyog. Játékosan optimalizálhatja négylábú kedvence étrendjét. A Foobler labdával az etetés szó szerint játék lesz.

 

 

A Foobler 3 méretben és színkombinációban kapható. A kutya számára is nagyon fontos az egészséges életmód és a jó forma megtartása. Ebben segít a Foobler elektromos labda, mely játék és tápadagoló az egyben.

 

 

Nem kell aggódnia mechanikai károsodástól a játék során. A polietilén HDPE shell egy nagy sűrűségű műanyag - tartós, mosható és nem károsítja a kutya egészségét!

 

 

 

A labda teljes feltöltéséhez megközelítőleg 2 csésze eledelre van szükség, mellyel biztosítja a napi szükséges táplálékot a kutyának. Négylábú kedvence akár 8 órán keresztül élvezheti a szórakoztató etetést. A teljes folyamathoz 2 db AA elem szükséges.

 

 

 

Hogyan kell összerakni a labdát...

Az eltérő színű fedél elforgatásával hozzájuthat a 6 mini rekeszhez. Kizárólag száraz tápot adagoljon a rekeszekbe a szükséges mennyiségben (maximálisan 12,5 mm-es száraz táp). Helyezze vissza a fedelet, majd ismét fordítsa el zárt helyzetbe. Hasonló módon távolíthatja el a fedelet a labda másik oldalán is. Az eltávolítható fedél rendelkezik az időzítővel a táplálékadagolási időintervallum beállításához.

Az időzítő beállítása előtt, csavarja le a fedél alján lévő kupakot. Helyezzen be 2 db AA típusú elemet és csavarja vissza a fedelet. Az időzítő segítségével beállíthatja az etetések időintervallumát (15, 30, 60 vagy 90 perc). A fedelet helyezze vissza a labdába és forgassa el zárt helyzetbe. A labda készen áll a beállított időintervallum alapján adagolni a táplálékot. Elegendő megnyomni az indítógombot és a labda időben fegyelmezteti a kutyust. Zölden világító dióda jelzi a készülék működését.

 

 

 

 

Mi mást nyújthat még a Foobler...

Miért fontos figyelni és kezelni házi kedvence aktivitását? Az állatorvosi klinikák az elhízástól szenvedő kutyák egyre jobban növekvő arányát jelentik. A megbetegedések 70 százalékában, a legnagyobb problémát a kellő mozgás hiánya és a túl nagy ételadagok jelentik. A Foobler praktikus megoldást kínál hasonló problémák megoldására. Szeret játszani és szórakozni a kutyája? Kedveli a labdajátékot? Ebben az esetben a Foobler okos labda lesz a megfelelő választás. Megtölti a labdát a szükséges adaggal és beállítja az adagolás időintervallumát. Többre nincs szükség. Az automata labda rágcsálnivalóra új lendületet ad a szórakozásnak és táplálkozásnak.

 

 

Legfőbb funkciók:

 • A labda mozog és játszásra csalogatja a kutyát.
 • 6 különálló mini rekesz lehetővé teszi a kutya napi adagjának elosztását.
 • Naponta többször kevesebb adag, az egészséges étkezési rend betartásához.
 • A funkciót egy gombnyomással elindíthatja.
 • Tartós, egészségre ártalmatlan anyagból készült.
 • Könnyedén szétszedhető és tisztítható.
 • Akár 8 órán keresztül biztosítja a teljes folyamatot.

 

 

 

 

 

Miben segítenek a smart termékek?

 • A smart kutya termékek hatékony segédeszközök, amelyek szórakoztatják négylábú kedvencét akkor is, ha Ön éppen dolgozik. Az új intelligens termékeknek köszönhetően a kapcsolat kedvenceivel sokkal könnyebb lesz.
 • Játékot és szórakozást kínálnak házi kedvenceinek, áttekintést nyer tevékenységükről és étrendjükről, felügyelheti mozgásukat. Audiovizuális érintkezést akár távolról is.
 • Nyomon követheti, képezheti, lokalizálhatja, beszélhet vele és meghallgathatja, mit csinál. Online nézhet, távolról játszhat, vagy csak rögzítheti tevékenységét vagy alvását.

 

Milyen játékot vásároljunk négylábú kedvencünknek

 • Válasszon megfelelő játékot a kutya korának megfelelően. Puha anyagból készült játékkal örömet okozhat egy kiskutyának vagy egy idősebb kutyának. Erős állkapcsának köszönhetően egy felnőtt kutya, rágókötéllel vagy egy élvezetet rejtő interaktív játékkal garantáltan elégedett lesz.
 • Játék kiválasztásakor sokat segíthet a kutya fajtája. A kistestű kutyusok számára készült játékok igazodnak a kis állkapcsukhoz. A nagyobb kutyafajták esetén válasszon egy szilárd anyagból készült játékot, amely ellenáll az erős fogaknak.
 • Ügyeljen a játék anyagára is. Ha plüss játékot választ, győződjen meg róla, hogy valóban kutyáknak tervezték. A közönséges plüss játékokat, melyek gyerekeknek készültek, könnyedén szétharaphatja a kutya. A gumijátékok általában nagyon tartósak, ugyanakkor kíméletesek a kutya fogaihoz.
 • Ne hagyja a véletlenre a választást. Az összes kutya imádja a labdákat, rágóköteleket.

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.