Dummy kilövő szerkezet D. T. System RDL 1205

A D.T. System dummy kilövő szerkezet egy tökéletes kiképző eszköz, mely segít hozzászoktatni kutyáját a vadászatokhoz. Továbbá edzésben tartja a kutyát vadászati szezonon kívül is. A kilövés szöge 0 - 75 fokos szög között állítható, melynek köszönhetően változtatható a kilövési magasság és távolság. Az RDL 1205 modell nem rendelkezik távvezérlővel, azonban a szerkezet párosítható az RDL 1209-es modell távvezérlőjével. A dummy kilövő további előnye a könnyű alumínium szerkezet, a hangpozicionálás és a 3 kilövési távolság.

154 680 Ft 127 835 Ft ÁFA nélkül
3 hét
Mikor kapom meg a terméket?
v pondělí 01. 11. Önnél
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Dummy kilövő szerkezet D. T. System RDL 1205

A D.T. System dummy kilövő szerkezet egy tökéletes kiképző eszköz, mely segít hozzászoktatni kutyáját a vadászatokhoz. Továbbá edzésben tartja a kutyát vadászati szezonon kívül is. A kilövés szöge 0 - 75 fokos szög között állítható, melynek köszönhetően változtatható a kilövési magasság és távolság. Az RDL 1205 modell nem rendelkezik távvezérlővel, azonban a szerkezet párosítható az RDL 1209-es modell távvezérlőjével. A távvezérlő hatótávolsága akár 1 km is lehet. A dummy kilövő további előnye a könnyű alumínium szerkezet, a hangpozicionálás és a 3 kilövési távolság.

A hangjelzésnek köszönhetően az egységet könnyedén megtalálja a terepen, minden edzés után.

 

A dummy kilövését 22 kaliber erősség biztosítja.
Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.