BAZÁR - Petrainer PET803

Bazár

A Petrainer PET803 elektromos kutyakerítés egy alap, újratölthető készülék, mely esetében az impulzusok ereje nem állítható. Kizárólag a tiltott zóna szélessége állítható, ezért leginkább a nagyobb és kevésbé érzékeny kutyák számára ajánljuk. A vevőkészülék újratölthető és megközelítőleg 1 hétig bírja az akkumulátor. Piros villogó LED dióda jelzi az akkumulátor lemerültségét.  

Termékcsoport kiválasztása
  • A termék állapota


Egyéb változatok:
Elektronický ohradník pro psy Petrainer PET803 Petrainer PET803 elektromos kutyakerítés Raktáron 7 db 32 785 Ft Elektronický ohradník pro psy Petrainer PET803 BAZÁR - Petrainer PET803 Raktáron 1 db 36 935 Ft
36 935 Ft 30 525 Ft ÁFA nélkül
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

BAZÁR - Petrainer PET803

1) Kicsomagolt

Mivel a külső csomagolás sérült volt, az árucikk ki lett csomagolva és át lett csomagolva nem eredeti dobozba. Az árucikk továbbra is használatlan állapotban van.

2) Szinte új

Az árucikk kizárólag bemutatásként került használatba vagy az ügyfél pár napon belül visszaküldte. Nem garantált az eredeti csomagolás és 1-2 kisebb karcolás jelen lehet a terméken.

3) Minimálisan használt

A készülék 5 - 15 napig használták, karcolások láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól).

4) Többszörösen használt

A készüléket 15 - 40 napig használták, karcolások vagy harapásnyomok láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól vagy fogaitól). Előfordulhat, hogy szervizelt vagy javított termék.

A Kicsomagolt és Szinte új kategóriájú termékekre 2 éves garanciát vállalunk. A Minimálisan használt termékek esetében a garancia 12 hónap és a Többszörösen használat termékeknél 6 hónap. A bazár termékeket az átvétel napjától számított 30 napon belül szintén visszaküldheti vagy kicserélheti. Amennyiben a termék mellett nem lett másként feltüntetve, a csomagolás mindig tartalmazza az összes tartozékot és kiegészítőt.

Figyelmeztetés: Cégünk az egyetlen hivatalos forgalmazója a Petrainer márkának a Cseh és Szlovák Köztársaságban. Felhívjuk figyelmét azonos és olcsóbb Petrainer termék megvásárlására más eladótól és forgalmazótól! A legtöbb esetben másolatokról vagy termékekről van szó, melyek nem a cseh és szlovák piacra vonatkoznak - úgynevezett szürke behozatal. Kizárólag a mi cégünk és a feljogosított forgalmazóink garantálják a 100% -os hitelességet és 2 év garanciát.

 

 

Termékleírás

A Petrainer PET803 elektromos kutyakerítés egy alap, újratölthető készülék, mely esetében az impulzusok ereje nem állítható. Kizárólag a tiltott zóna szélessége állítható, ezért leginkább a nagyobb és kevésbé érzékeny kutyák számára ajánljuk. A vevőkészülék újratölthető és megközelítőleg 1 hétig bírja az akkumulátor. Piros villogó LED dióda jelzi az akkumulátor lemerültségét. A Petrainer PET803 alap csomagja 200 méteres, 0,2 mm keresztmetszetű szigetelt vezetéket tartalmaz, mely a legtöbb berendezés számára elegendő. További vezeték megvásárlásával könnyedén meghosszabbítható akár 800 méterig. A korrekciós zóna szélessége 30 cm és 4 m között állítható be, a telepítés típusától (rövidebb a hatótávolság a földfelszín alatt, mint pl. a kerítésen) és a vezeték hosszától függően (minél több vezeték, annál kisebb zóna). A vevőkészülék giroszenzorral lett ellátva, mely érzékeli, hogy a kutya mozgásban van-e. Ennek köszönhetően energiát takaríthat meg, ha például a kutya alszik, vagy nyugalmi állapotban van. A Petrainer PET803 elektromos kerítés vízálló és víz alá meríthető vevőkészülékkel rendelkezik. Használható esőben és nedves környezetben. Az alapegységet védeni kell az esőtől. 

 

 

Zóna beállítása

A korrekciós zóna szélessége 30 cm és 4 m között állítható be (a telepítés típusától és a vezeték hosszától függően). Korrekció esetén minden impulzust hangjelzés előz meg.

 

A működés (korrekció) típusa 

A Petrainer PET803 elektromos kerítés hangjelzéssel és elektrosztatikus impulzussal lett ellátva. A impulzusainak ereje nem állítható. Leginkább a közepes és nagytestű kutyafajták számára alkalmas.

 

drát v baleníVezeték a csomag tartalma

A Petrainer PET803 alap csomagja 200 méteres, 0,2 mm keresztmetszetű szigetelt vezetéket tartalmaz, mely a legtöbb berendezés számára elegendő. Amennyiben szüksége lenne a vezeték meghosszabbítására, külön megvásárolható és könnyen csatlakoztatható 800 méterig.

 

Energiaellátás

A Petrainer PET803 vevőkészüléke újratölthető és cserélhető Lithium-Ion akkumulátorral lett ellátva, melyek kapacitása 240mAh. A töltési idő 2 óra és élettartama megközelítőleg 7 nap. LED dióda jelzi az akkumulátor energiaszintjét. A nyakörv USB kábel segítségével bármikor újratölthető. Az alapegységet a hálózathoz kell csatlakoztatni. A készülékhez tartalék tápegység vásárolható, mely fontos kiegészítő pl. áramkimaradás esetén.

 

Vízállóság

A Petrainer PET803 elektromos kerítés vízálló vevőkészülékkel rendelkezik. Használható esőben és nedves környezetben, azonban vízbe nem meríthető és úszásra sem alkalmas (védettségi fokozat IPX6). Az alapegységet védeni kell az esőtől.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Petrainer PET803 kerítés bővíthető egyszerre több kutya részére.

 

 

A nyakörv hossza

A Petrainer PET803 nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 65 cm között állítható.

 


Súly és méretek

Az alapegység szélessége 15 cm, magassága 9,6 cm, mélysége 3,6 cm. A vevő szélessége 6,9 cm, magassága 4 cm, mélysége 3 cm és a súlya 61 gramm.

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Vevőkészülék súlya 61 g
Vevőkészülék méretei szélesség 6,9cm x magasság 4,0cm x mélység 3,0cm
Adókészülék méretei szélesség 15cm x magasság 9,6cm x mélység 3,6cm
Nyakörv hossza 20 - 65 cm
Funkció - korrekció hangjelzés + impulzus
Impulzusok beállítása 1 szintű
Kutyák száma korlátlan
Vízállóság vízálló
A vevőkészülék tápellátása akkumulátor
Akkumulátor ereje (vevő) Li-Ion
Hangjelzések beállítása 1 szintű
Akkumulátor élettartama (vevőkészülék) 3 - 7 nap
Kijelző az alapján

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.