PetSafe 100m Little Dog kiképző nyakörv

Kedvezmény

A PetSafe 100 m Little Dog elektromos kiképzőnyakörv hangjelzés és impulzus korrekcióval, a kisebb kutyafajták képzésére használható. Az impulzusok 16 szinten állíthatók. A nyakörv Boost funkcióval lett ellátva, továbbá vízálló és meríthető 1,5 méteres vízmélységig. A nyakörv segítségével egyszerre egy kutya képzése lehetséges. Hatótávolsága 100 méter.

Az akció lejár
67: 57:41
Eredeti ár 62 180 Ft 59 070 Ft 48 818 Ft ÁFA nélkül
Úton 1 db
Mikor kapom meg a terméket?
kiszállítás 3 - 10 nap
+ - db
Összehasonlítás vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

PetSafe 100m Little Dog kiképző nyakörv

A PetSafe 100 m Little Dog elektromos kiképzőnyakörv hangjelzés és impulzus korrekcióval, a kisebb kutyafajták képzésére használható. Az impulzusok 16 szinten állíthatók. A nyakörv Boost funkcióval lett ellátva, továbbá vízálló és meríthető 1,5 méteres vízmélységig. A nyakörv segítségével egyszerre egy kutya képzése lehetséges. Hatótávolsága 100 méter.

Az elektromos kiképzőnyakörv nehezebb terepeken is biztosítja az összes funkció működését, 100 méteres hatótávolságon belül.

Az állítható impulzusszint ideális módja az optimális szint beállításának, melyre a kutya reagálni fog. Az impulzusok 16 szinten állíthatók.

 

A készülék Boost funkcióval lett ellátva, mely nagyon hasznos ha gyors reakcióra van szükség (pl. ha a kutya kiszaladna az úttestre vagy esetleg más kutya után szaladna). Hasonló esetekben a kutya érzékenysége csökkenhet és magasabb impulzusszint bevitelére van szükség. A Boost funkció használatakor az impulzus ereje azonnal megnövekszik (2 szinttel) és az erősebb korrekciónak köszönhetően hatékonyan megfékezi a kutyát. 

 

 

A PetSafe Trenér Little Dog kisebb kutyafajták képzésére alkalmas, megközelítőleg 18 kg-ig. A megfelelő kiképzés sokat segít néhány parancs betanításában vagy a kockázatos helyzetekben. 

 

Hatótávolság

A PetSafe 100 m Little Dog hatótávolsága 100 méter. Ideális a kevésbé igényes képzéshez. Például otthoni környezetben vagy a kertben. 

 

 

A működés (korrekció) típusa 

A kiképzőnyakörv korrekcióként hangjelzéssel és elektrosztatikus impulzussal használható. Az impulzus ereje 16 szinten állítható.

 

 

Energiaellátás

Az adó és vevőkészülék 2 db 3V Lithium CR2032 típusú elemre működik (PetSafe elem - RFA-35-11).

 

 

Vízállóság

A vevőkészülék vízálló védelemmel rendelkezik (rövid ideig tartó vízbe merítés, max. 1,5 méteres vízmélységig). A víz elleni védelem nem elegendő ismételt képzéshez vízben vagy saras területen. 

 

 

A vezérelhető kutyák száma

A PetSafe 100 m Little Dog nyakörv segítségével egyszerre 1 kutya képzése lehetséges. 

 

 

Kijelző

Az adatok nagyon jól olvashatók a digitális kijelzőn. Az összes fontos információ megtalálható: a korrekció szintje, az akkumulátor állapota.

 

A nyakörv hossza

A nyakörve állítható - maximálisan 56 cm-ig.

Miben segít az elektromos kiképző nyakörv?

  • a kiképző nyakörv segít betanítani a kutyát a póráz nélküli sétáltatáshoz
  • segít a kutya visszahívásához bármilyen esetben
  • segít megállítani a kutyát ha más állat után szalad
  • segít alap engedelmességre tanítani kedvencünket ("állj", "hozzám", "lábhoz", "maradj")
  • leszoktatja a kutyát a póráz rángatásáról
  • a kutya nem kívánt tevékenységeinek megszakítása ("fúj", "nem szabad") - leszoktatja a helytelen, rossz szokásokról, emberekre ugrálásról, gödörásásról, ürülékfogyasztásról, nem kívánt ugatásról, üvöltésről, stb.
  • gyakorlatilag az összes parancs precíz betanítása, amit a kutyának olyan pontosan és megbízhatóan kell végrehajtania, mintha egy (akár több száz méter hosszú!) pórázon lenne

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

A legkisebb kutyáknak
Kistestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Hatótávolság 100 m
Impulzus ereje 16 úrovní
Nyakörv hossza 56 cm
Tápellátás elemre
Funkció - korrekció impulzus + hangjelzés + booster
Kutyák száma 1 kutya
Nyakörv hossza 20 - 65 cm
Funkció - korrekció hangjelzés + impulzus
Impulzusok beállítása 16 szintű
Kutyák száma 1 kutya részére
Vízállóság vízálló (rövid idieig vízbe meríthető)
A vevőkészülék tápellátása elem
Az adókészülék tápellátása elem
Akkumulátor ereje (vevő) CR2032
Akkumulátor ereje (adó) CR2032
Kijelző igen

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.