Patpet TC01 elektromos kiképző nyakörv
Patpet TC01 elektromos kiképző nyakörvPatpet TC01 elektromos kiképző nyakörv

Patpet TC01 elektromos kiképző nyakörv

Ingyenes szállítás

A Patpet TC01 kiképző nyakörv segítségével akár 9 kutya képezhető egyszerre, 300 méteres hatótávolságon belül. A hangjelzés, 99 szinten állítható rezgés és elektrosztatikus impulzus korrekciónak köszönhetően 5 kg és 90 kg közötti kutyák képzésére alkalmas. Az újratölthető adó- és vevőkészülék enyhe eső elleni védelemmel lett ellátva. A biztonsági zár megakadályozza a gombok nem kívánt, véletlenszerű megnyomását.

Termékcsoport kiválasztása
 • Kutyák száma


Egyéb változatok:
Bazar - Patpet TC01 Bazar - Patpet TC01 Raktáron 2 db 28 230 Ft Patpet TC01 elektromos kiképző nyakörv Patpet TC01 elektromos kiképző nyakörv Raktáron 4 db 29 520 Ft
29 520 Ft 24 395 Ft ÁFA nélkül
Raktáron 4 db
Mikor kapom meg a terméket?
v úterý 17. 12. Önnél
+ - db
átvétel a boltban vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Patpet TC01 elektromos kiképző nyakörv

A Patpet TC01 kiképző nyakörv segítségével akár 9 kutya képezhető egyszerre, 300 méteres hatótávolságon belül. A hangjelzés, 99 szinten állítható rezgés és elektrosztatikus impulzus korrekciónak köszönhetően 5 kg és 90 kg közötti kutyák képzésére alkalmas. Az újratölthető adó- és vevőkészülék enyhe eső elleni védelemmel lett ellátva. A biztonsági zár megakadályozza a gombok nem kívánt, véletlenszerű megnyomását.

Legfőbb funkciók:

 • 300 méteres hatótávolság
 • További vevő megvásárlásával bővíthető 9 kutya képzésére egyszerre
 • Az alábbi funkciókkal rendelkezik: hangjelzés, elektrosztatikus impulzus és rezgés
 • 99 szintű impulzus korrekció
 • 99 szintű rezgés korrekció
 • Minden funkció külön gombbal rendelkezik
 • Újratölthető adó- és vevőkészülék
 • 5 kg és 90 kg közötti kutyák részére
 • Megvilágított LCD kijelző
 • Vízálló tulajdonság
 • Biztonsági zár

 

 

PetSafe TC01 kiképző nyakörv: univerzális modell a kényelmes kiképzés érdekében

A 99 szinten állítható rezgés és elektrosztatikus impulzus korrekció lehetővé teszi a kutya számára megfelelő impulzusszint beállítását, figyelembe véve érzékenységét és temperamentumát. A teljes kényelem érdekében az adókészülék méretes gombokkal lett ellátva. Minden funkció külön gombbal rendelkezik. A praktikus biztonsági zár megakadályozza a gombok véletlenszerű megnyomását, pl. ha a készüléket a zsebében hordja.

 

A PetSafe TC01 akár 9 kutya képzését teszi lehetővé 

A nyakörv hatótávolsága 300 méter. A hatótávolság laboratóriumi körülmények között lett mérve, mely azt jelenti, hogy a valóságban ez a hatótávolság csökkenhet (a körülményektől függően). A sűrű növényzet, erdős terület vagy egyenletlen dombos terep jelentősen csökkentheti a hatótávolságot (viszont otthoni környezetben vagy a kertben maximálisan kihasználhatja).

A kiképző nyakörv enyhe eső elleni védelemmel lett ellátva - ellenben a készülék záporok, zivatarok és víz alá merítés elleni védelemmel nem rendelkezik.

További vevőkészülék megvásárlásával a PetSafe TC01 elektromos kiképző nyakörv bővíthető, egyszerre akár 9 kutya képzésére. 

 

 

 

A működés (korrekció) típusa

A Patpet TC01 kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus. Az impulzus és a rezgések ereje 99 szinten állítható, melynek köszönhetően alkalmas az összes kutyafajta részére.

 

Hatótávolság

A Patpet TC01 kiképzőnyakörv hatótávolsága 300 méter. A kiképzőnyakörv tökéletesen alkalmas alap és haladó képzéshez. A hatótávolság laboratóriumi körülmények között lett mérve, mely azt jelenti, hogy a valóságban a hatótávolság csökkenhet (a körülményektől függően). Használata ideális pl. a kertben.

 

Energiaellátás

A Patpet TC01 2 db Li-ion elemmel működik, rendkívül tartós  és gyorsan újratölthető (az elemek a csomag tartalma). A teljes feltöltés ideje megközelítőleg 2 óra.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Patpet TC01 nyakörv bővíthető akár 9 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

Kijelző

A Patpet TC01 kiképzőnyakörv beépített, megvilágított LCD kijelzővel lett ellátva, így sötétben is használható. Minden fontos információ megtalálható a kijelzőn: a korrekció ereje, a választott kutya, energiaszint. 

 

Vízállóság

A Patpet TC01 vevőkészülékének enyhébb eső vagy hó elleni védelemmel rendelkezik, azonban víz alá nem meríthető. Nagyobb eső esetén javasoljuk a nyakörvet haladéktalanul lecsatolni a kutya nyakáról. A vevőkészülék védettségi fokozata IPX5.

 

A nyakörv hossza

A kiképzőnyakörv nagyon kényelmes és viselete nem jelent problémát a kutyának. Szinte az összes kis és közepes méretű kutyafajta részére alkalmas. Nejlon anyagból készült, hossza 20 és 65 cm között állítható.

 

 

 

 

A Patpet TC01 elektromos kiképző nyakörv ideális a kutya alapképzéséhez. Annak ellenére, hogy a hatótávolsága kisebb és vízálló védelme enyhébb, mégis nagyon univerzális és széles körben használt kiképző eszköz. Amennyiben elkerüli az extrém és erdős területeket, csoportos edzést is tarthat. Ugyanis további vevőkészülék megvásárlásával a nyakörv bővíthető akár 9 kutya képzésére egyszerre. A biztonsági zár megakadályozza a gombok véletlenszerű megnyomását, pl. ha a zsebében hordozza az adókészüléket.

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Nyakörv hossza 15 - 55 cm
Funkció - korrekció hangjelzés+ rezgés + impulzus
Impulzusok beállítása 16 szintű
Kutyák száma akár 2 kutya részére
Vízállóság vízálló (vízbe meríthető)
Hangjelzések beállítása 1 szintű
Rezgések beállítása igen
Akkumulátor élettartama (adókészülék) 1 - 3 hónap
Akkumulátor élettartama (vevőkészülék) 7 - 15 nap
Kijelző LCD megvilágítás
Tápellátás tölthető
Vevőkészülék méretei (sz/ma/mé) 6,9 cm x 3,8 cm x 3,5 cm
Adókészülék méretei (sz/ma/mé) 10 cm x 4 cm x 2 cm
Vevőkészülék súlya 54 g
Adókészülék súlya 72 g

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.