Patpet 510 kiképző nyakörv

A Patpet 510 egy modern elektronikus kiképző nyakörv spray, rezgés és hang funkciókkal, 300 méteres hatótávolsággal. A készülék nem rendelkezik impulzus korrekcióval, USB-kábelen keresztül újratölthető és cseppálló - ellenáll az esőnek, azonban vízbe nem meríthető. Lehetővé teszi 2 kutya kiképzését egyetlen adókészülék segítségével. A nyakörv közepes és nagytestű kutyafajták számára alkalmas.

Termékcsoport kiválasztása
 • Kutyák száma

36 425 Ft 30 103 Ft ÁFA nélkül
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Patpet 510 kiképző nyakörv

A Patpet 510 kutyakiképző nyakörv alkalmas közepes és nagytestű kutyafajták képzéséhez 12 és 90 kg között. A nyakörv hang, rezgés és állítható spray funkcióval rendelkezik, amely nemkívánatos viselkedés esetén kellemetlen, hűsítő sprayt permetez a kutya orra felé. A spray korrekció 2 fokozatban állítható be, rövid vagy hosszú. A Patpet 510 kiképző nyakörvvel maximálisan 300 méteres távolságon belül képezheti kutyáját, így alkalmas választás alap terepen - például a kertben, parkban vagy gyakorlótéren is. További vevőegység hozzáadásával a képzés egyszerre akár 2 kutyára is kiterjeszthető. A nyakörv nem rendelkezik impulzus korrekcióval, tehát nincsenek elektródák, így a nyakörv nagyon kíméletes és alkalmas például a szőrtelen, érzékeny vagy bőrbetegségektől szenvedő kutyafajták számára. A Patpet 510 kizárólag cseppálló, mind a vevő, mind az adó akkumulátora újratölthető.

 

 

 

A működés (korrekció) típusa

A Patpet 510 kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, rezgés és spray korrekció. A hosszú vagy rövid spray korrekció kellemetlen, hűsítő spray-t permetez a kutya orra alá.

 

Hatótávolság

A Patpet 510 kiképzőnyakörv hatótávolsága 300 méter. A kiképzőnyakörv tökéletesen alkalmas alap és professzionális képzéshez.

 

Energiaellátás

A Patpet 510 adó- és vevőkészülékének újratölthető akkumulátorral lett ellátva. A teljes feltöltés ideje megközelítőleg 2-3 óra, USB kábelen keresztül. Készenléti állapotban akár 14 napig is bírja az akkumulátor (adó 30 nap). 

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Patpet 510 nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

 

Vízállóság

A Patpet 510 kiképzőnyakörv cseppálló védelemmel rendelkezik. Nem okoz gondot eső vagy hó, azonban vízbe nem meríthető a nyakörv. Ebből kifolyólag leginkább alap kutyaképzésre alkalmas. Az adókészülék nem rendelkezik vízálló tulajdonsággal.

 

A nyakörv hossza

A textil nyakörv nagyon kényelmes és viselete nem jelent problémát a kutyának. Nyakkerület 20-72 cm között állítható.

 

 

Súly és méretek

Az adó szélessége 4,5 cm, magassága 12,5 cm, mélysége 2 cm és a súlya 64 gramm. A vevő szélessége 4 cm, magassága 7 cm, mélysége 3 cm, súlya 69 gramm.

 

 

A termék előnyei A termék hátrányai
 • Rezgés, hang- és spray korrekciók
 • Hosszú, rövid permet
 • Feltöltés USB kábellel
 • Távolság 300 m
 • 2 kutya kiképzéséhez
 • Cseppálló
 • Nem meríthető vízbe

Miben segít a nyakörv

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak
Temperamentumos kutyáknak

Műszaki paraméterek

Hatótávolság 300 m
Spray ereje Krátký / Dlouhý
Nyakörv hossza 25 - 70 cm
Vevőkészülék méretei (sz/ma/mé) 4 x 7 x 3 cm
Adókészülék méretei (sz/ma/mé) 4,5 x 12,5 x 2 cm
Vevőkészülék súlya 69 g
Adókészülék súlya 70 g
Tápellátás újratölthető
Funkció - korrekció rezgés + hangjelzés + spray
Vízállóság vízálló
Kijelző LCD megvilágított
Akkumulátor élettartama (vevőkészülék) 10 - 14 nap
Akkumulátor élettartama (Adókészülék) 27 - 30 dní
Kutyák száma 1 - 2 kutya

A csomag tartalma

 • Adókészülék
 • Vevő
 • Nyakörv
 • Spray
 • USB kábel
 • Használati útmutató

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.