Patpet 310 elektromos kiképző nyakörv

A Patpet 310 elektromos kiképző hatótávolsága 300 méter. A készülék 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus. Az impulzus ereje 16 szinten, a rezgések ereje 8 szinten állítható. A kiképző nyakörv előnyei: egyszerű vezérlés, minden funkció külön gombbal rendelkezik, ergonomikus adókészülék és modern technológia használata. További vevő megvásárlásával bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre.

Termékcsoport kiválasztása
 • Kutyák száma

51 420 Ft 42 495 Ft ÁFA nélkül
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Patpet 310 elektromos kiképző nyakörv

A Patpet 310 elektromos kiképző hatótávolsága 300 méter. A készülék 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus. Az impulzus ereje 16 szinten, a rezgések ereje 8 szinten állítható. A kiképző nyakörv előnyei: egyszerű vezérlés, minden funkció külön gombbal rendelkezik, ergonomikus adókészülék és modern technológia használata. További vevő megvásárlásával bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. A Patpet 310 kiképzőnyakörv adókészüléke vízálló tulajdonsággal rendelkezik.

 

Legfőbb funkciók:

 • 300 méteres hatótávolság
 • További vevő megvásárlásával bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre
 • Az alábbi funkciókkal rendelkezik: hangjelzés, elektrosztatikus impulzus és rezgés
 • 16 szintű impulzus korrekció
 • Minden funkció külön gombbal rendelkezik
 • Gyors újratöltés - kb. 2 óra a teljes feltöltési idő
 • Megvilágított kijelző
 • Az adó és vevőkészülék ergonomikusan lett kialakítva
 • Gombok csúszásgátló bevonattal

 

 

Alapfunkciók nagy támogatással

A Patpet 310 kiképző nyakörv a Patpet márka új modellje, melynek hatótávolsága 300 méter. Egy adókészülék segítségével akár 2 kutya is képezhető egyszerre. A 300 méteres hatótávolság ideális otthoni képzésre vagy a kertben. Minden funkció külön gombbal rendelkezik. A modern, úgynevezett "lebegőkódos" technológiának köszönhetően a készülék nem fog zavarni más elektromos készüléket a közelben.

 

Kényelmes fogás és egyszerű kezelés

Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően az adókészülék fogása nagyon kényelmes és kiválóan alkalmazkodik a kutyagazdi kezéhez. A színes gombok felülete csúszásgátló gumibevonattal lett ellátva. Minden funkció külön gombbal rendelkezik. Az adókészülék oldalán található "+" és "-" gombok segítségével könnyedén növelheti vagy csökkentheti az impulzusok erejét. A Patpet 310 kiképzőnyakörv beépített, megvilágított kijelzővel lett ellátva, így sötétben is használható. Minden fontos információ megtalálható a kijelzőn: a korrekció ereje, a választott kutya, energiaszint. A készülék 2 db Li-ion elemmel működik, rendkívül tartós  és gyorsan újratölthető (az elemek a csomag tartalma). A teljes feltöltés ideje megközelítőleg 2 óra.

Állítható korrekció!

A 16 szintű impulzus korrekcióval maximálisan 60 kg-os kutya képezhető. Az állítható impulzusszintnek köszönhetően megfelel érzékenyebb és temperamentumosabb kutyáknak egyaránt. Ezen kívül a rezgések ereje 8 szinten állítható. A rezgés és hangjelzés korrekciót dicséretként vagy figyelmeztetésként is használhatja, impulzus korrekció bevitele előtt. 

 

 

 

A működés (korrekció) típusa

A Patpet 310 kiképzőnyakörv 3 féle korrekció lehetőségét kínálja: hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus. Az impulzus ereje 16 szinten és a rezgések ereje 8 szinten állítható.

 

Hatótávolság

A Patpet 310 kiképzőnyakörv hatótávolsága 300 méter. A kiképzőnyakörv tökéletesen alkalmas alap és haladó képzéshez. A hatótávolság laboratóriumi körülmények között lett mérve, mely azt jelenti, hogy a valóságban a hatótávolság csökkenhet (a körülményektől függően). Használata ideális pl. a kertben.

 

Energiaellátás

A Patpet 310 2 db Li-ion elemmel működik, rendkívül tartós  és gyorsan újratölthető (az elemek a csomag tartalma). A teljes feltöltés ideje megközelítőleg 2 óra.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Patpet 310 nyakörv bővíthető 2 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

Kijelző

A Patpet 310 kiképzőnyakörv beépített, megvilágított kijelzővel lett ellátva, így sötétben is használható. Minden fontos információ megtalálható a kijelzőn: a korrekció ereje, a választott kutya, energiaszint. 

 

Vízállóság

A Patpet 310 kiképzőnyakörv kizárólag enyhébb eső ellen védett és vízbe sem meríthető. Ebből kifolyólag leginkább száraz időjárásban történő kutyaképzéshez alkalmas és tartósabb eső esetén nem javasolt a használata. A kiképző eszköz IPX5 védettségi fokozattal rendelkezik.

 

A nyakörv hossza

A kiképzőnyakörv nagyon kényelmes és viselete nem jelent problémát a kutyának. Szinte az összes kis és közepes méretű kutyafajta részére alkalmas. Nejlon anyagból készült, hossza 23 és 56 cm között állítható.

 

 

 

A Patpet 310 elektromos kiképző nyakörv kezdő és haladó kutyakiképzők számára. A modern, úgynevezett "lebegőkódos" technológiának köszönhetően a készülék nem fog zavarni más elektromos készüléket a közelben.

 

A termék előnyei A termék hátrányai
 • 3 típusú korrekció (impulzus, rezgés, hangjelzés)
 • Impulzus beállítás 16 szinten
 • Rezgésbeállítás 8 szinten
 • 2 kutya kiképzésének lehetősége
 • Ergonomikus adó
 • Háttérvilágítású kijelző
 • Újratöltés 2 óra
 • nem meríthető vízbe

Miben segít az elektromos kiképző nyakörv?

 • a kiképző nyakörv segít betanítani a kutyát a póráz nélküli sétáltatáshoz
 • segít a kutya visszahívásához bármilyen esetben
 • segít megállítani a kutyát ha más állat után szalad
 • segít alap engedelmességre tanítani kedvencünket ("állj", "hozzám", "lábhoz", "maradj")
 • leszoktatja a kutyát a póráz rángatásáról
 • a kutya nem kívánt tevékenységeinek megszakítása ("fúj", "nem szabad") - leszoktatja a helytelen, rossz szokásokról, emberekre ugrálásról, gödörásásról, ürülékfogyasztásról, nem kívánt ugatásról, üvöltésről, stb.
 • gyakorlatilag az összes parancs precíz betanítása, amit a kutyának olyan pontosan és megbízhatóan kell végrehajtania, mintha egy (akár több száz méter hosszú!) pórázon lenne

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak
Temperamentumos kutyáknak

Műszaki paraméterek

Vevőkészülék tápegysége Li-ion nabíjecí
Vevőkészülék súlya 54 g
Kijelző LCD megvilágított
Funkció - korrekció impulzus + rezgés + hangjelzés
Tápellátás újratölthető
Adókészülék tápegysége Li-ion nabíjecí
Adókészülék súlya 72 g
Kutyák száma 1 - 2 kutya
Adókészülék méretei (sz/ma/mé) 10 cm x 4 cm x 2 cm
Nyakörv hossza 22 - 64 cm
Hatótávolság 300 m
Impulzus ereje 16 úrovní
Rezgés ereje 8 úrovní
Hengjelzés ereje 1 stupeň
Vevőkészülék méretei (sz/ma/mé) 6,9 cm x 3,8 cm x 3,5 cm
Akkumulátor élettartama (adókészülék) 1 - 3 hónap
Tápellátás tölthető
Kijelző LCD megvilágítás
Akkumulátor élettartama (vevőkészülék) 7 - 15 nap
Az adókészülék tápellátása újratölthető és cserélhető Li-Ion akkumulátor
Rezgések beállítása igen
Hangjelzések beállítása 1 szintű
A vevőkészülék tápellátása újratölthető és cserélhető Li-Ion akkumulátor
Vízállóság vízálló
Kutyák száma akár 2 kutya részére
Funkció - korrekció hangjelzés+ rezgés + impulzus
Adókészülék súlya 73 g
Vevőkészülék súlya 54 g
Impulzusok beállítása 16 szintű

A csomag tartalma

 • Vevőkészülék
 • Adókészülék
 • töltő
 • 2 x elektróda
 • Nejlon nyakörv
 • Tesztdióda
 • Használati útmutató

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.