!!!  TOVÁBBRA IS, TELJES MÉRTÉKBEN működünk ✅  A MEGRENDELÉSEKET MINDEN NAP küldjük és ✅ ÜZLETÜNK NYITVA TART 7:00 és 17:00 óra között  !!!
Martin System Micro Beagle Master 4x4 SSC kiképző nyakörv + Finger Kick
Martin System Beagle Master 4x4 SSCMartin System Beagle Master 4x4 SSCMartin System Beagle Master 4x4 SSC

Martin System Micro Beagle Master 4x4 SSC kiképző nyakörv + Finger Kick

Világhírű Martin System márkájú, speciálisan megtervezett Micro Beagle Master 4x4 SSC kiképzőnyakörv, mely nagy hírnévre tett szert technológiai áttöréseinek köszönhetően. Az ergonómikusan kialakított adó és vevőkészülék, valamint a kompakt kialakítás biztosítja a kutya teljes mértékű kiképzését. A kiképzőnyakörv hatótávolsága 4000 méter. Hangjelzéssel, rezgéssel valamint rövid és hosszú elektrosztatikus impulzussal használható, mely 18 szinten állítható. Az adókészüléken 7 beállítás közül választhat. A készülék bekapcsolása mágnes segítségével történik. További vevő megvásárlásával a nyakörv bővíthető 4 kutya képzésére egyszerre.

Termékcsoport kiválasztása
  • Kutyák száma


Egyéb változatok:
227 755 Ft 188 225 Ft ÁFA nélkül
Raktáron 1 db
Mikor kapom meg a terméket?
v úterý 03. 11. Önnél
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Martin System Micro Beagle Master 4x4 SSC kiképző nyakörv + Finger Kick

Világhírű Martin System márkájú, speciálisan megtervezett Micro Beagle Master 4x4 SSC kiképzőnyakörv, mely nagy hírnévre tett szert technológiai áttöréseinek köszönhetően. Az ergonómikusan kialakított adó és vevőkészülék, valamint a kompakt kialakítás biztosítja a kutya teljes mértékű kiképzését. A kiképzőnyakörv hatótávolsága 4000 méter. Hangjelzéssel, rezgéssel, valamint rövid és hosszú elektrosztatikus impulzussal használható, mely 18 szinten állítható. Az adókészüléken 7 beállítás közül választhat. A beállítás megváltoztatható az Emily USB kulcs  segítségével. A progresszív SSC technológiának köszönhetően bármilyen kültéri körülmények között azonos erejű ingerlés érhető el. A készülék bekapcsolása mágnes segítségével történik. További vevő megvásárlásával a nyakörv bővíthető 4 kutya képzésére egyszerre. A legkisebb kutyafajták képzésére is alkalmas. A mellékelt "Finger Kick"-nek köszönhetően a nyakörv nagyon egyszerűen kezelhető és képzés közben szabadon maradnak kezei.

 

Hatótávolság

A Martin System Micro Beagle Master 4x4 SSC hatótávolsága 4000 méter. Ekkora mértékű hatótávolság tökéletesen megfelel vadászkutyák professzionális képzéshez. A Martin System Micro Beagle Master 4x4 SSC kiképzőnyakörv ideális választás városban vagy erdős területen való képzéshez, ahol a körülmények rosszabbak és csökkenhet a hatótávolság.

 

A működés (korrekció) típusa 

A Martin System Micro Beagle Master 4x4 SSC korrekcióként hangjelzéssel, rezgéssel és elektrosztatikus impulzussal használható. Az impulzus ereje 18 szinten állítható, így a nyakörvet nagyon egyszerűen beállíthatja és testre szabhatja kutyájának. Az impulzusok ereje szükség szerint csökkenthető vagy növelhető az adókészülék segítségével.

 

Energiaellátás

A Martin System Micro Beagle Master 4x4 SSC adó és vevőkészüléke 3V CR2 típusú elemmel lett ellátva. Az adó tápegysége megközelítőleg 2 évig bírja. A vevőkészülék tápegysége aktív használat mellett 1 hónapig tart ki. Piros színű LED dióda jelzi az elem lemerültségét.

 

Vízállóság

A Martin System Micro Beagle Master 4x4 SSC vevőkészüléke vízálló tulajdonsággal rendelkezik. Nem jelent problémát eső vagy hó, továbbá rövid ideig tartó vízbe merítés sem. Az adókészülék kizárólag enyhe eső elleni védelemmel lett ellátva.

 

A vezérelhető kutyák száma 

További vevő megvásárlásával a Martin System Micro Beagle Master 4x4 SSC nyakörv bővíthető 4 kutya képzésére egyszerre. Az adó segítségével könnyedén válthat a kutyák között.

 

Kijelző

A Martin System Micro Beagle Master 4x4 SSC kiképzőnyakörv minőségi LCD kijelzővel lett felszerelve. Minden fontos információ megtalálható a kijelzőn: a korrekció típusa, kutyák száma, impulzusok ereje.

 

A nyakörv hossza

A Martin System Micro Beagle Master 4x4 SSC nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 55 cm között állítható.

 


Súly és méretek

Az adó szélessége 5,5 cm, magassága 10 cm, mélysége 2,7 cm és a súlya 90 gramm. A vevő szélessége 3,5 cm, magassága 5,5 cm, mélysége 2,2 cm és a súlya 34 gramm.

 

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Vevőkészülék tápegysége 200 mAh
Adókészülék súlya 90 g
Akkumulátor élettartama (Adókészülék) 1 - 2 év
Akkumulátor élettartama (vevőkészülék) 3 - 7 nap
Kijelző LCD nem megvilágított
Vízállóság vízhatlan
Funkció - korrekció impulzus + rezgés + hangjelzés
Tápellátás újratölthető + elemre
Frekvenció 869,5 MHz
Vevőkészülék súlya 34 g
Adókészülék tápegysége 3V CR2
Adókészülék méretei (sz/ma/mé) 5,5 x 10 x 2,7 cm
Vevőkészülék méretei (sz/ma/mé) 5,5 x 3,5 x 2,2 cm
Nyakörv hossza 20 - 55 cm
Ugatásgátló üzemmód nem
Hengjelzés ereje 1
Rezgés ereje 1
Impulzus ereje 18
Hatótávolság 4000 m
Kutyák száma 1 - 3 kutya

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.