Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

Kedvezmény -5% Újdonság

Dogtra IQ Flex

Az új IQ Flex a Dogtra-tól minimalista és jellegzetes dizájnnal büszkélkedhet, amely már az első alkalommal megragadja Önt. A tréning nyakörv 2 fajta korrekcióval rendelkezik, nevezetesen elektrosztatikus impulzus és rezgés. Mindezt pedig egészen a 99. szintig állíthatod, így biztosítva a tökéletes beállítást minden kutya számára. Az IQ Flex LCD-képernyővel és egyszerű kezelhetőséggel rendelkezik minden helyzetben egy vagy két gombbal. Az adót könnyedén párosíthatja akár három kutyával, majd az adó hátulján található gomb segítségével egyszerűen és kényelmesen válthat közöttük. Az egyes kutyák stimulációs szintjét külön-külön beállíthatja és rögzítheti. Ráadásul az IQ Flex készülékkel a vízi szórakozást is élvezheti, mivel a vevőegység víz alá meríthető, így a víz sem jelent problémát! 

További információk ›

Raktáron 1 db
108 155 Ft Eredeti
102 750 Ft 84 914 Ft Ár áfa nélkül
Kedvezmény -5%
Megtakarítás 5 410 Ft
db
Termékkód: P55153
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

Az új IQ Flex a Dogtra-tól minimalista és jellegzetes dizájnnal büszkélkedhet, amely már az első alkalommal megragadja Önt. A tréning nyakörv 2 fajta korrekcióval rendelkezik, nevezetesen elektrosztatikus impulzus és rezgés. Mindezt pedig egészen a 99. szintig állíthatod, így biztosítva a tökéletes beállítást minden kutya számára. Az IQ Flex LCD-képernyővel és egyszerű kezelhetőséggel rendelkezik minden helyzetben egy vagy két gombbal. Az adót könnyedén párosíthatja akár három kutyával, majd az adó hátulján található gomb segítségével egyszerűen és kényelmesen válthat közöttük. Az egyes kutyák stimulációs szintjét külön-külön beállíthatja és rögzítheti. Ráadásul az IQ Flex készülékkel a vízi szórakozást is élvezheti, mivel a vevőegység víz alá meríthető, így a víz sem jelent problémát! 

 

A nyakörv hatótávolsága

A Dogtra iQ Flex lehetővé teszi, hogy kutyáját akár 400 méterre is kiképezze. Kültéri használatra is alkalmas, a réten, az erdőben és a kertben. A funkcionális és stílusos karabinerrel az övére vagy egy nyakláncra rögzítheti. 

 

A korrekció típusa 

A Dogtra iQ Flex kétféle korrekcióval rendelkezik: elektrosztatikus impulzus és rezgés. A 99 stimulációs szintből álló tartomány azt jelenti, hogy az intenzitást a kutya érzékenységének megfelelően finomhangolhatja. Az ingerlési szint könnyen átkapcsolható vagy rögzíthető, hogy az irányítás a lehető legegyszerűbb legyen. Különböző beállítások állnak rendelkezésre, mint például nick, csipogó vagy állandó. 

 

Akkumulátorok és töltés

A készülék Li-Po akkumulátorral rendelkezik, az újratöltés 2-3 órát vesz igénybe. A vevő és az adó egyszerűen feltölthető USB Type-C kábellel. A kábel dupla, így a vevőt és az adót egyszerre töltheti. 

 

Vízszigetelés 

A Dogtra iQ Flex a legmagasabb IPX9-es védettséggel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy vízben és vízi mókában is gond nélkül használható. A vevőegység meríthető és ellenáll a víznyomásnak. 

 

Kutyák száma 

A Dogtra iQ Flex minden típusú kutya számára 5 kg-tól használható. Akár 3 kutyával is párosítható. A vevőegység elektródái műanyagból készültek, így különösen alkalmasak érzékeny kutyák számára. A Dogtra iQ Flex ezért kényelmes megoldás minden olyan háztartás számára, ahol több, különböző kiképzési szintű kutya él.


Nyakörv hossza

A gallér kényelmes és puha műanyagból készült, amely biztonságos és kényelmes a hosszú viseléshez. Ezenkívül jól tart a nyakon. A nyakörv hossza 60 cm-ig állítható a kutya nyakán. Ezenkívül a felesleges nyakörv könnyen levágható ollóval. 

 

Súly és méretek

A rádió 4,5 cm széles, 10 cm magas, 2,3 cm mély és 80 g súlyú. A vevőegység 6 cm széles, 3,5 cm magas, 2,9 cm mély és 100 g súlyú.

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Nyakörvek Kiképző nyakörvek Kutyafajták szerint Kistestű kutyáknak Közepes testű kutyáknak Nagytestű kutyáknak 300 - 600 méter Márka szerint Dogtra Elektromos Vibrációs Vízálló tulajdonság szerint Víz alá meríthető 1 kutya részére 2 kutya részére 3 kutya részére

Teljes leírás megjelenítése

Útmutató letöltése

További információk

Előnyök 

 • Minimalista és stílusos kialakítás 
 • Nick, csipogó és állandó üzemmódok 
 • Kétféle korrekció 
 • Magával ragadó
 • Akár 99 stimulációs szint
 • Akár három vevőegységgel is párosítható 
 • Biztonsági zár 
 • Stílusos és funkcionális karabiner 

Hátrányok

 • Nincs

A csomag tartalma 

 • Vevő
 • Adókészülék 
 • USB C töltőkábel
 • Kézikönyv 

Kapcsolódó termékek