Dogtra 2500T&B elektromos kiképző nyakörv

Kedvezmény

A Dogtra 2500T&B a kiképzőnyakörvek következő generációja. Hanglokátorral rendelkezik, mely tökéletes a vadászkutyák képzésére. A hanglokátor a vevőkészülékbe lett beépítve és nem a nyakörv felső részén található, mint egyéb hangjelzővel ellátott nyakörveknél. Így a kutyát nem akadályozza a mozgásban a lokátor. A Dogtra 2500T&B hangjelzés (magas és rövid, kizárólag az 1 kutyás verziónál) és impulzusfunkciókkal rendelkezik, melyek 127 szinten állíthatók. Az adó és vevőkészülék robusztus kialakítása, mely vízálló, LCD kijelzővel, akkumulátor jelzővel és 1600 méteres hatótávolsággal rendelkezik.


Egyéb változatok:
Eredeti ár 169 385 Ft 156 035 Ft 128 955 Ft ÁFA nélkül
10 nap
Mikor kapom meg a terméket?
v pátek 06. 11. Önnél
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Dogtra 2500T&B elektromos kiképző nyakörv

A Dogtra 2500T&B a kiképzőnyakörvek következő generációja. Hanglokátorral rendelkezik, mely tökéletes a vadászkutyák képzésére. A hanglokátor a vevőkészülékbe lett beépítve és nem a nyakörv felső részén található, mint egyéb hangjelzővel ellátott nyakörveknél. Így a kutyát nem akadályozza a mozgásban a lokátor. A Dogtra 2500T&B hangjelzés (magas és rövid, kizárólag az 1 kutyás verziónál) és impulzusfunkciókkal rendelkezik, melyek 127 szinten állíthatók, három szintű hangjelzés ("Helymeghatározás", "Futtatás / Kiállítás", "csak Kiállítás"). Az adó és vevőkészülék robusztus kialakítása, mely vízálló, LCD kijelzővel, akkumulátor jelzővel és 1600 méteres hatótávolsággal rendelkezik. Az adó felső részén található tolókapcsoló segítségével válthat a magas és alacsony hangszint között (az 1 kutyás verziónál), valamint a kapcsoló segítségével válthat az 1. és 2. nyakörv között (a 2 kutyás verziónál). Minden funkció külön gombbal rendelkezik, használhatja a Continual (hosszú) vagy Momentary (rövid) impulzust. A nyakörv alkalmas kis, közepes és nagy kutyafajták képzésére. Javasoljuk 10 és 90 kg közötti súlyú kutyák számára. Teljes mértékben vízálló és meríthető vevőkészülékkel rendelkezik (1 méteres vízmélységig). A Dogtra 2500T&B kiképzőnyakörv, egyszerre 1 kutya képzését teszi lehetővé. Amennyiben egyszerre 2 kutya képzését szeretné, a Dogtra 2502T&B terméket rendelje meg.

 

 

Hatótávolság

A Dogtra 2500T&B kiképzőnyakörv hatótávolsága 1600 m. Ideális a kutya alap képzéséhez, mint pl. hozzám, lábhoz, maradj, stb...Alkalmas akár a kutya nagyobb távolságból történő visszahívására.

 

A működés (korrekció) típusa 

A Dogtra 2500T&B korrekcióként hangjelzést és elektrosztatikus impulzust használ (rövid vagy hosszú), mely 127 szinten állítható. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának. Az impulzus szintje bármikor növelhető vagy csökkenthető az adón elhelyezett gombok segítségével.

 

Energiaellátás

A Dogtra 2500T&B adó- és vevőkészüléke tölthető lithium-polymer akkumulátorral rendelkezik. Aktív használat mellett, kb. 3-7 napig tart ki. Az újratöltés ideje 2 óra.

 

Vízállóság

A Dogtra 2500T&B teljes mértékben vízálló és meríthető vevőkészülékkel rendelkezik (1 méteres vízmélységig). Ideális a képzéshez vízben vagy extrém körülmények között (erdő, sár). Az adó kizárólag vízálló, nem okoz gondot enyhe esőzés vagy havazás (víz alá nem meríthető).

 

A vezérelhető kutyák száma 

A Dogtra 2500T&B kiképzőnyakörv, egyszerre 1 kutya képzését teszi lehetővé. Amennyiben egyszerre 2 kutya képzését szeretné, a Dogtra 2502T&B terméket rendelje meg.

 

Kijelző

A Dogtra 2500T&B minőségi, megvilágított LCD kijelzővel lett ellátva. A kutya képezhető nappal és éjszaka is. A kijelző az összes fontos információt tartalmazza: az impulzusok ereje, az akkumulátor energiaszintje.

 


A nyakörv hossza

A Dogtra 2500T&B nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 70 cm között állítható.

 


Súly és méretek

A nyakörv súlya 210 gramm.

 

 

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Vevőkészülék tápegysége 400 mAh
Adókészülék súlya 182 g
Akkumulátor élettartama (Adókészülék) 3 - 7 nap
Akkumulátor élettartama (vevőkészülék) 3 - 7 nap
Kijelző LCD megvilágított
Vízállóság vízhatlan
Funkció - korrekció impulzus + rezgés
Tápellátás újratölthető
Vevőkészülék súlya 210 g
Adókészülék tápegysége 350 mAh
Adókészülék méretei (sz/ma/mé) 4,5 x 19,5 x 2,54 cm
Vevőkészülék méretei (sz/ma/mé) 6,4 x 7 x 4,5 cm
Nyakörv hossza 20 - 70 cm
Ugatásgátló üzemmód nem
Rezgés ereje 1
Impulzus ereje 127
Hatótávolság 1600 m
Kutyák száma 1 kutya

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.