Canicom 300
Canicom 300Canicom 300Canicom 300

Canicom 300 elektromos kiképző nyakörv

A Canicom 300 univerzális elektronikus kiképzőnyakörv az összes kutyafajta képzésére alkalmas. A nyakörv hatótávolsága 300 méter és használatával egyszerre egy kutya képzése lehetséges. Az alábbi funkciókkal rendelkezik: hangjelzés, folyamatos és pillanatnyi elektrosztatikus impulzus, booster.

62 895 Ft 51 980 Ft ÁFA nélkül
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Canicom 300 elektromos kiképző nyakörv

A Num Axes Canicom 300 egy modern elektronikus kiképzőnyakörv. Nagyon ügyes nyakörv a nem túl igényes kutyák részére, melynek hatótávolsága 300 méter. Alkalmas a kis-, közepes- és a nagyobb kutyafajták képzésére. Korrekcióként hangjelzéssel, folyamatos és pillanatnyi elektrosztatikus impulzussal használható, melyek 12 szinten állíthatók. Az adókészülék úgynevezett BOOSTER gombbal lett ellátva, melynek köszönhetően gyors és intenzívebb impulzus bocsátható ki. Az impulzus ereje beállítható a kívánt szintre (a képzéshez használt szintnél magasabb szintre). A "vészhelyzeti" booster gomb használata olyan esetekben ajánlott, amikor például a kutyát gyorsan és erőteljesen le kell állítani, és az alkalmazott képzési impulzusszint nem elegendő. A Canicom 300 kiképzőnyakörv segítségével nem lehetséges egyszerre több kutya képzése.

 

Hatótávolság

A Num Axes Canicom 300 kiképzőnyakörv hatótávolsága 300 m. Kiválóan alkalmas alap és professzionális kutyaképzéshez. Ideális választás városban vagy erdőben való képzéshez, ahol a körülmények nem a legkedvezőbbek és ahol csökkenhet a hatótávolság.

 

A működés (korrekció) típusa 

A Num Axes Canicom 300 korrekcióként hangjelzéssel, folyamatos és pillanatnyi elektrosztatikus impulzussal használható, melyek 12 szinten állíthatók. Egyszerűen beállíthatja a nyakörvet és testre szabhatja a kutyájának. Az impulzus szintje bármikor növelhető vagy csökkenthető az adón elhelyezett gombok segítségével.

 

Energiaellátás

Az adó- és vevőkészülék 3V elemre működnek. Az adó energiaszintje az LCD kijelzőn figyelemmel kísérhető.

 

 

Vízállóság

A Num Axes Canicom 300 vízálló vevőkészülékkel lett ellátva (védettségi fokozat IPX7). Az adókészüléknek nem jelent gondot az eső, sár vagy hó sem, azonban víz alá nem meríthető. Ideális választás alap kutyaképzéshez.

 

A vezérelhető kutyák száma

A Num Axes Canicom 300 kiképzőnyakörv segítségével nem lehetséges egyszerre több kutya képzése (ezzel a funkcióval az alábbi kiképzőnyakörv rendelkezik: Num´Axes Canicom 5.5202).

 

Kijelző

A Num Axes Canicom 300 minőségi, megvilágított LCD kijelzővel rendelkezik. A kutya nappal és egyaránt sötétben is képezhető. A kijelző minden fontos információt tartalmaz - korrekció típusa, impulzusok ereje és az akkumulátor aktuális szintje. 

 

A nyakörv hossza

A Num Axes Canicom 300 nagyon szilárd és minőségi műanyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 65 cm között állítható.

 


Súly és méretek

Az adó szélessége 5,5 cm, magassága 10,8 cm, mélysége 2,4 cm és a súlya 85 gramm (elemmel). A vevő szélessége 6,8 cm, magassága 3,8 cm, mélysége 4,3 cm és a súlya 75 gramm.

Miben segít az elektromos kiképző nyakörv?

  • a kiképző nyakörv segít betanítani a kutyát a póráz nélküli sétáltatáshoz
  • segít a kutya visszahívásához bármilyen esetben
  • segít megállítani a kutyát ha más állat után szalad
  • segít alap engedelmességre tanítani kedvencünket ("állj", "hozzám", "lábhoz", "maradj")
  • leszoktatja a kutyát a póráz rángatásáról
  • a kutya nem kívánt tevékenységeinek megszakítása ("fúj", "nem szabad") - leszoktatja a helytelen, rossz szokásokról, emberekre ugrálásról, gödörásásról, ürülékfogyasztásról, nem kívánt ugatásról, üvöltésről, stb.
  • gyakorlatilag az összes parancs precíz betanítása, amit a kutyának olyan pontosan és megbízhatóan kell végrehajtania, mintha egy (akár több száz méter hosszú!) pórázon lenne

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Vevőkészülék tápegysége 3V CR2
Adókészülék tápegysége 3V CR2
Akkumulátor élettartama (Adókészülék) 1 - 3 hónap
Akkumulátor élettartama (vevőkészülék) 1 - 2 hónap
Kijelző LCD megvilágított
Vízállóság vízhatlan
Funkció - korrekció impulzus + hangjelzés
Tápellátás elemre
Frekvenció 869 MHz
Adókészülék súlya 85 g
Vevőkészülék súlya 75 g
Adókészülék méretei (sz/ma/mé) 5,5 x 10,8 x 2,4 cm
Vevőkészülék méretei (sz/ma/mé) 6,8 x 3,8 x 4,3 cm
Nyakörv hossza 20 - 65 cm
Ugatásgátló üzemmód nem
Hengjelzés ereje 1
Impulzus ereje 12
Hatótávolság 300 m
Kutyák száma 1 kutya
Akkumulátor ereje (vevő) CR23V
Akkumulátor ereje (adó) CR23V

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.