Petkit Trees játék kutyáknak
Kedvezmény
1 340 Ft

Petkit Trees játék kutyáknak

Kedvezmény

Három az egyben játék kutyáknak - játék finomsághoz, sípoló és rágójáték, valamint motiváló játék. A praktikus állvány a csomag tartalma, melyen a megmosott játék gyorsan szárad. Az állványra helyezett kutya játék dekorációként is szolgálhat, fa formájában.

Termékcsoport kiválasztása
  • Színek

  • Méret


Egyéb változatok:
Eredeti ár 2 935 Ft 1 595 Ft 1 320 Ft ÁFA nélkül
+ - db
átvétel a boltban vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Petkit Trees játék kutyáknak

Három az egyben játék kutyáknak - játék finomsághoz, sípoló és rágójáték, valamint motiváló játék. A praktikus állvány a csomag tartalma, melyen a megmosott játék gyorsan szárad. Az állványra helyezett kutya játék dekorációként is szolgálhat, fa formájában.

 

A Petkit Fun Tree 3 típusú játékot kínál: sima felületű barna - finomságokkal tölthető, zöld színű barázdákkal - a fogak tisztításához, sárga színű sípoló - szórakoztató játék.

 

Kiszámíthatatlan játék finomságokhoz

Hogy miért lesz pont ez a játék sokkal szórakoztatóbb mint egyéb, hasonló jutalomfalat játékok? A Petkit finomságokkal tölthető kutyajáték belsejében található rések szabálytalanul lettek kialakítva, mely stimulálja a kutya kíváncsiságát és motiválja a játékhoz (kiszámíthatatlanul potyognak ki a finomságok). Így a sima felületű, barna ovális "labda" kiváló választás ha például házi kedvencét hosszabb ideig kell egyedül hagynia.

 

 

Szórakoztató fogtisztító játék

Rugalmas, ugyanakkor szilárd, lágy, azonban tartós kutyajáték. A Petkit tökéletes rágójátékot hozott létre, mely gondoskodik házi kedvence fogainak tisztaságáról is. A felhasznált anyag rendkívül tartós.

 

 

Szabadtéri szórakozás...

A sárga színű játék 6 különböző sípoló hangot ad ki és stimulálja a kutya figyelmességét és hallását. Ideális a kutya szórakoztatásához például sétáltatás közben.

Játék és dekoráció!

A Petkit Fun Tree a kutyagazdi szemében is szándékosan szimpatikus kutyajáték. Motiválja a kutyagazdit a játék karbantartására. A játék mosható és a csomagba elhelyezett állványra helyezve gyorsan szárad. Kutyája kedvenc játéka nem fog többé szétszórtan heverészni a szoba közepén. Állványra helyezve dekorációként is szolgálhat.
Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.