Petkit tartalék labdák macskakaparóhoz
Petkit tartalék labdák macskakaparóhoz
Kedvezmény
670 Ft

Petkit tartalék labdák macskakaparóhoz

Kedvezmény

Mivel a PetKit nem elégszik meg csak a szépséggel, minden ékszerbe praktikus funkciót rejtett. A Meow Planet esetében két színű, nem toxikus, egészségre nem káros anyagból készült labdákról van szó, melyek ellenállnak a harapásnak.


Egyéb változatok:
Eredeti ár 3 335 Ft 2 670 Ft 2 205 Ft ÁFA nélkül
+ - db
átvétel a boltban vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Petkit tartalék labdák macskakaparóhoz

Mivel a PetKit nem elégszik meg csak a szépséggel, minden ékszerbe praktikus funkciót rejtett. A Meow Planet esetében két színű, nem toxikus, egészségre nem káros anyagból készült labdákról van szó, melyek ellenállnak a harapásnak. Tartalék labdák a PetKit 3v1 macskakaparóhoz.

 

 

A labdákat az egyedülálló design jellemzi. Kisebb kráterek találhatók a labda felületén, mellyel a hold felszínére hasonlít. A sima, kerek felülettel ellentétben a "macska-bolygó" véletlenszerű mozgás lehetőségét kínálja, amikor a labda hirtelen megáll, más irányba mozdul el és a labda felületén található lyukaknak köszönhetően a macska könnyebben manipulálhat vele. A labdák önmagukban is használhatók játékként.
Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.