Jutalomfalat fejtörő Worker composit

Újdonság Újdonság

A WORKER közepes nehézségi szintű fejtörő örömet okoz mind kezdő, mind tapasztalt kutyamegoldóknak. Megfelel bármilyen korú, fajtájú és méretű kutya számára. A fejtörő remek szórakozás négylábú kedvencének, mely támogatja a kutya egészséges mentális fejlődését is. Rejtse el a finomságokat a csúszó-tányérok alá és hagyja, hogy kutyája megtalálja a csábító jutalmat.

12 225 Ft 10 103 Ft ÁFA nélkül
+ - db
Összehasonlítás vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Jutalomfalat fejtörő Worker composit

A Dog Worker interaktív jutalomfalat fejtörőt haladó kutyamegoldóknak tervezték és a legmagasabb nehézségi szinttel rendelkezik. A fejtörő tartós műanyag és farost keverékéből készült. A felhasznált anyag könnyen karbantartható és nem törik össze ha a kutya véletlenül beleharap a játékba. A fejtörő több szintű bonyolultságot kínál. Mérete: 33 x 33 cm, magassága 5 cm.

A fejtörőnek nincsenek kivehető részei, így a kutya játék közben csak mozgatja a hengereket. A kirakó strapabíró anyaga és kialakítása garantálja, hogy négylábú kedvence imádni fogja a játékot.

 • Helyezze a finomságokat a kirakós nagyobb kör alakú mélyedéseibe és a csúszó-hengerek lyukaiba is. Takarja le a finomságokat és kezdődhet a játék!
 • Annak érdekében, hogy a fejtörő játék egyszerűbb legyen a kutyának, ne használja a felfordítható lapokat, hogy ne zavarják a hengerek mozgását.
 • Amint a kutyának sikerül elmozdítania a hengereket, használhatja a felfordítható lapokat.
 • Végül adja hozzá a forgó központot, ami jelentősen megnehezíti az egész játékot.

 

A termék előnyei A termék hátrányai
 • 3. nehézségi fokozat
 • Erősíti a kapcsolatot a kutya és a gazdi között
 • Javítja a koncentrációt és a motorikus készségeket
 • Elűzi az unalmat és a hosszú pillanatokat
 • Gyors tisztítás és karbantartás
 • Szórakozás minden korosztály számára
 • Biztonságos anyagok
 • Több bonyolultsági szint

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

A csomag tartalma

 • Jutalomfalat fejtörő Worker composit

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.