Jutalomfalat fejtörő Tumble Small, 11 cm

Újdonság Újdonság

A Treat Tumhle egy remek interaktív játék kezdő, kis- és közepes testű kutyusok számára, mely alkalmas otthoni és kerti szórakozásra egyaránt! Töltse meg a játékot kedvence finomságaival és kezdődhet a móka.

4 230 Ft 3 494 Ft ÁFA nélkül
+ - db
Összehasonlítás vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Jutalomfalat fejtörő Tumble Small, 11 cm

A szórakoztató, interaktív játék kutyáknak, a Treat Tumble egy kétszínű műanyag labda, amely granulátummal vagy finomságokkal tölthető meg. Egyszerűen töltse meg a játékot kedvence csemegéivel, a többit pedig bízza a labdára és a kutyára. A labdából mozgás közben fokozatosan kiszóródnak a finomságok. A fejtörő megmozgatja a testet és a lelket, masszív anyagának és könnyen tisztítható felületének köszönhetően otthoni vagy akár kerti szórakozásra is alkalmas. A játék átmérője 10 cm.

A fejtörő arra készteti kutyáját, hogy gondolkodjon el azon, hogyan juthat el kedvenc csemegéihez és ezáltal fokozza a kutya mentális stimulációját a szórakozás és a játék révén. A félős kutyáknál növelik az önbizalmát és segítik az ellazulást. A Treat tumble tökéletes a kutyusa jutalmazására és szórakoztatására.

 

A termék előnyei A termék hátrányai
  • 1. nehézségi fokozat
  • Erősíti a kapcsolatot a kutya és a gazdi között
  • Javítja a koncentrációt
  • Elűzi az unalmat és a hosszú pillanatokat
  • Gyors tisztítás és karbantartás
  • Szórakozás minden korosztály számára
  • Biztonságos anyagok
  • Korlátozzák a rosszalkodást
  • Kültéri és beltéri játék

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

A legkisebb kutyáknak
Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak

A csomag tartalma

  • Jutalomfalat fejtörő Tumble Small

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.