Garmin Atemos 100 + K5 + CZ/EU Térkép

Atemos 100 GPS nyomkövető navigációval és műholdas támogatással. 10 km-es hatótávolságon belül, egyszerre 20 kutya követésére alkalmas. A készülék 5 másodpercenként frissíti az adatokat. Színes, 7,6 cm-es érintőképernyővel lett felszerelve. A kutya helyzetét TOPO térkép segítségével határozhatja meg (1:10 000). A Geo-Fence biztonsági zóna, MicroSD kártyaleolvasó vagy a BaseStation jelentősen javítja munkáját. A vízálló K5 nyakörv impulzus nélküli korrekcióval, valamint távvezérlésű megvilágítással lett ellátva. A Garmin Atemos 100 valóban professzionális termék.

431 620 Ft 356 710 Ft ÁFA nélkül
10 nap
Mikor kapom meg a terméket?
ve středu 05. 05. Önnél
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Garmin Atemos 100 + K5 + CZ/EU Térkép

Atemos 100 GPS nyomkövető navigációval és műholdas támogatással (GLONASS). 10 km-es hatótávolságon belül, egyszerre 20 kutya követésére alkalmas. A készülék 5 másodpercenként frissíti az adatokat. A Geo-Fence biztonsági zóna, MicroSD kártyaleolvasó vagy a BaseStation jelentősen javítja munkáját. Az adókészülék azonnal figyelmeztet a biztonsági zóna átlépésére. A vízálló K5 nyakörv hangjelzés és rezgés korrekcióval, valamint távvezérlésű LED megvilágítással lett ellátva (sötétben sem téveszti szem elől kutyáját). Az adókészülék minőségi, színes, 7,6 cm-es érintőképernyővel lett felszerelve (transzflektív kijelző, TOPO térkép 1:10 000). Az Atemos 100 térkép előtöltési funkcióval rendelkezik, mely biztosítja a tökéletes tájékozódást.

 

Atemos 100 professzionális GPS nyomkövető és navigáció: 

 • GPS funkció GLONASS műholdas támogatással
 • Egyszerre akár 20 kutya követésére is alkalmas
 • Az összes funkció hatótávolsága 10 km
 • Az adatok csoportos megosztása
 • MicroSD kártyaleolvasó
 • Hangjelzés és rezgés korrekció
 • Távvezérlésű LED megvilágítás
 • Színes érintőképernyő - 7,6 cm
 • Transzflektív kijelző
 • Részletes CZ TOPO térkép (méretarány 1:10 000) és EU TOPO térkép (méretarány 1:100 000)
 • Geo-Fence állítható biztonsági zóna
 • Irányjelzés iránytű segítségével a határvonalon kívül
 • A kutya helyzetének, irányának és sebességének jelzése
 • Ingyenes útvonaltervezés és megosztás
 • Base Station - központi ellenőrzés lehetősége notebook vagy tablet segítségével
 • 4 GB memória

 

 

 

GPS funkció GLONASS műholdas támogatással

A GLONASS műholdas technológia biztosítja a jelet GPS vagy mobilhálózaton kívül is. A funkciók továbbra is megbízhatóan működnek nehezen elérhető helyeken és igényesebb terepeken is.

 

Geo-fence biztonsági zóna, megvilágítás és jelzés 

Csökkent látási viszonyok között, távolról aktiválható a nyakörv LED diódája (akár 90 méteres távolságból is jól látható). A Geo-Fence funkciónak köszönhetően a készülék az adókészüléken értesíti, ha a kutya átlépi a beállított biztonsági zónát. Ha szükséges, a kutyát korrekcióval figyelmeztetheti.

Kiváló funkciókiegészítő az úgynevezett Rescue üzemmód, mely távolról aktiválható ha megszakad a kapcsolatot a kutyával. A nyakörv így alvó üzemmódba kapcsol. Az energiaellátás 25 %-ra csökken és megközelítőleg, további 12 órát biztosít Önnek a kutya megtalálására.

 

Részletes és egyszerű nyomkövetés.

A színes érintőképernyő segítségével a készülék nagyon intuitív módon és könnyedén kezelhető. Részletes 1: 10 000-es CZ topográfiai térkép (EU térkép 1:100 000), funkcióival együtt biztosítja a tökéletes és pontos helymeghatározást.

 

 

Egyszerre több kutyát is figyelhet és követhet

A funkció segítségével az alábbi lehetőségek közül választhat: "show all" (az összes követése), "show some" (kiválasztottak követése) a "show none" (nincs követés, váltás követésről egy másik lehetőségre).

 

A kutyák helyzetének csoportos megosztása.

Feltérképezheti a helyzetet minden oldalról és kölcsönösen támogathatják egymást kollégáival. Megoszthatják egymással a kutyák helyzetét és útvonalát. Riasztásokat és figyelmeztető jelzéseket is küldhet. És mindez nagyon egyszerű. Elődjével (Garmin Alpha 100) ellentétben az Atemos 100 segítségével egyidejűleg az összes kutya nyomon követhető.

 

MicroSD kártyaleolvasó:

TOPO térkép, Birds Eye Selection és City Navigation NT. Az NT City navigáció segítségével figyelemmel kísérheti a kutyák mozgását vezetése közben. A Birds Eye Sattelite intelligens funkció 1 évig ingyenesen használható. Integrálja a műholdas nézetet az Ön Atemos 100 térképével, melynek köszönhetően kipróbálhatja és tesztelheti milyen megjelenés felel meg leginkább.

 

 

 

Iránytű segítségével is tájékozódhat.

Az elektromos iránytű segítségével megtudhatja az összes kutya helyzetét a kijelző határain kívül is. Csak a készüléket kell átkapcsolni. Az Atemos figyelmeztet a határvonal átlépésére és iránytűvel jelzi, hogy milyen irányban van a kutya.

 

 

Figyelje az összes pozíciót vagy közelítsen a részletekre Auto Zoom funkcióval.. 

A készülék pontosan beméri az összes kutya helyzetét a kívánt részletekre összpontosítva. Könnyedén válthat a kutyák között, így lépést tarthat a kutyával vadászat, sporttevékenység vagy mentőakció közben.

 

Kerülje a kockázatot

Ellenőrizheti a kockázatos és veszélyes helyeket környezetében. A térkép jelöli az utakat, folyókat és egyéb akadályokat. A jelzésnek köszönhetően folyamatos tájékoztatást kap, amennyiben a kutya veszélybe kerülne vagy az úttest felé venné irányát. Ennek köszönhetően időben reagálhat. Az összes jelet megoszthatja a csoport tagjaival.

 

 

Állítsa be a távvezérlő háttérvilágítását.

Nem csak az a fontos, mit követ nyomon, hanem az is, hogy miképp követi nyomon. Az optimalizálható háttérvilágítás javítja a képminőséget és a kijelző olvashatóságát. A színes transzflektív kijelző kiváló olvashatóságot biztosít közvetlen napfényben is.

 

Tervezzen és dolgozzon rendszeresen.

A Garmin Atemos 100 javítja az Ön teljesítményét és az elvégzett munka hatékonyabb lesz. A készülék rögzíti a kutya helyzetét, útvonalát, irányát, sebességét. Lehetővé teszi az útvonal hatékony megtervezését. A BaseStation szoftver ellenőrzés alatt tartja a teljes szituációt laptopján vagy számítógépén.

 

 

A kompatibilitás változékonyság

Az Atemos 100 GPS nyomkövető vezeték nélkül párosítható némely Garmin eszközzel. Garmin Drive Track 70 LM - a kutya nyomkövetése autónavigáció segítségével. Fénix 3 és 5 karórák - a kutya helyzetének jelölése.

 

  

 

Ingyenes útvonaltervezés.

Térképek, célállomások, útvonalak megtekintése és tervezése. Hozzon létre egy felhasználói fiókot, és ossza meg útvonalait. A csapatjáték nemcsak a munkahelyén kifizetődő.

 

Vegye át az irányítást, és juttassa célba a BaseStation szoftverrel.

Laptop, számítógép vagy táblagép segítségével funkcionális megfigyelő állomást hozhat létre és az eseményeket figyelemmel kísérheti és rögzítheti. A központi irányítás felbecsülhetetlen értékű a mentőegységek vagy speciális csapatok számára. A Garmin foglalkozik a szakemberek problémáival.

 

 

Nincs kompromisszum a terepen,

Robusztus, tartós és magasan ellenálló termék. IPX7 vízvédelemmel lett ellátva. Nem okoz problémát eső, hó és saras terület sem. Erős ütésállóság a terepen és kiváló láthatóság jellemzi a nyomkövető készüléket. A K5 nyakörv vízálló 1 ATM tanúsítvánnyal rendelkezik, melynek köszönhetően 10 méteres vízmélységig meríthető.

 

 

 

Hatótávolság

 Az összes funkció hatótávolsága 10 km.

 

 

Vízállóság

A távvezérlő (adókészülék) IPX7 vízvédelemmel lett ellátva. A K5 nyakörv vízálló 1 ATM tanúsítvánnyal rendelkezik, melynek köszönhetően 10 méteres vízmélységig meríthető.

 

Kutyák száma 

A készülék segítségével és további nyakörv megvásárlásával akár 20 kutya követhető egyszerre. Egyidejűleg figyelemmel kísérhető a kutyák és csapattársak helyzete.

 

Kijelző

Színes, transzflektív érintőképernyő - 7,6 cm. Állítható háttérvilágítás. Képfelbontás: 160 x 240 pixel.

 

 

Energiaellátás

Az adó- és vevőkészülék újratölthető Li-ion elemre működik. Az akkumulátor élettartama: adó - 20 óra, vevő - 20/40 óra.

 

A nyakörv hossza

Alkalmas kutyáknak 24 cm feletti nyakkerülettel.

 

 

Méretei és súlya

Az adókészülék méretei: 6.1 x 16.0 x 3.6 cm; súlya: 260,1 g elemmel. A vevőkészülék méretei: 8.9 x 4.4 x 4.7 cm (szélesség, magasság, mélység); súlya: 188 g antennával.

 

 

 

Műszaki paraméterek:

Távvezérlő Atemos 100

 • Vízálló IPX7 tanúsítvány - eső, hó, sár elleni védelem
 • Színes, transzflektív érintőképernyő - 7,6 cm, képfelbontás 160 x 240 pixel
 • Li-ion újratölthető akkumulátor
 • Tápegység élettartama kb. 20 óra
 • Memória 4 GB 
 • Méretei: 6.1 x 16.0 x 3.6 cm
 • Súlya: 260,1 g elemmel
 • USB port

 

 

Nyakörv/vevőkészülék K5

 • Vízálló 1 ATM, meríthető 10 méterig
 • Érzékeny GPS és GLONASS rendszer
 • Méretei: 8.9 x 4.4 x 4.7 cm (szélesség, magasság, mélység)
 • Súlya: 188 g antennával
 • USB port
 • Kompatibilis -  Atemos 50 és 100
 • Újratölthető akkumulátor Lithium-ion pack
 • Tápegység élettartama 20 - 40 óra
 • Hangjelzés, rezgés, LED

 

Garmin, csúcsminőségű technológia csapatjátékosa

A Garmin Atemos 100 GPS nyomkövető támogatja az adatok megosztását és a csapatmunka fenntartását. Számos funkció biztosítja a kutya nyomkövetését és pontos helymeghatározását, melynek köszönhetően a terepen részletes áttekintést nyer. A készülék masszív és ellenálló anyagból készült, mely nélkülözhetetlen eszköz a hatékony munkavégzésnek.

 

 

Miben segít a GPS nyakörv?

 • A kutya elvesztése vagy megszökése esetén segít hatékonyan, aktívan és időben cselekedni.
 • Garantálja a kutya pontos helymeghatározását és követését vadászatok, mentési tevékenységek vagy séták során.
 • Felbecsülhetetlen eszköz a kutya biztonságának bebiztosításához.
 • Könnyen és egyszerűen megakadályozhatja házi kedvencének elvesztését
 • Távolról, bárhonnan információt nyújt a kutya mozgásáról.
 • A kutya helyzeteinek elmentése és visszanézése megmutatja a problémás szakaszokat és zónákat a kertben vagy a telken. 

 

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.