Telefonos ügyfélszolgálatunk, szabadság miatt, 2022. augusztus 8. és 2022. augusztus 10. között nem lesz elérhető. Kérdéseit 24 órán belül megválaszoljuk. Email címünk: info@elektro-nyakorvek.hu.

BAZAR - PetSafe ugatásgátló nyakörv - 1x spray töltet

Kedvezmény 15%, kód BAZ15

Amerikai gyártótól származó Petsafe ugatásgátló nyakörv, mely megfelel az összes kutyafajta számára 3,6 kg felett. Alkalmas beltéri és kültéri használatra. A nyakörv a hangszálak rezgése és beépített mikrofon kombinációjával érzékeli az ugatást. Az ugatás felismerését követően spray korrekcióval figyelmezteti a kutyát. A nyakörv vízálló és USB kábel segítségével újratölthető. 

Termékcsoport kiválasztása
  • A termék állapota

40 040 Ft 33 090 Ft ÁFA nélkül
Raktáron 1 db
Mikor kapom meg a terméket?
ve středu 10. 08. Önnél
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

BAZAR - PetSafe ugatásgátló nyakörv - 1x spray töltet

1) Kicsomagolt

Mivel a külső csomagolás sérült volt, az árucikk ki lett csomagolva és át lett csomagolva nem eredeti dobozba. Az árucikk továbbra is használatlan állapotban van.

2) Szinte új

Az árucikk kizárólag bemutatásként került használatba vagy az ügyfél pár napon belül visszaküldte. Nem garantált az eredeti csomagolás és 1-2 kisebb karcolás jelen lehet a terméken.

3) Minimálisan használt

A készülék 5 - 15 napig használták, karcolások láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól).

4) Többszörösen használt

A készüléket 15 - 40 napig használták, karcolások vagy harapásnyomok láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól vagy fogaitól). Előfordulhat, hogy szervizelt vagy javított termék.

A Kicsomagolt és Szinte új kategóriájú termékekre 2 éves garanciát vállalunk. A Minimálisan használt termékek esetében a garancia 12 hónap és a Többszörösen használat termékeknél 6 hónap. A bazár termékeket az átvétel napjától számított 30 napon belül szintén visszaküldheti vagy kicserélheti. Amennyiben a termék mellett nem lett másként feltüntetve, a csomagolás mindig tartalmazza az összes tartozékot és kiegészítőt.

 

A Petsafe ugatásgátló nyakörv spray korrekció segítségével figyelmezteti a kutyát a nem kívánt ugatásra vagy nyüszítésre. Ideális kültéri és beltéri használatra egyaránt, valamint megfelel az összes kutyafajta számára 3,6 kg felett. A nyakörv a hangszálak rezgése és beépített mikrofon kombinációjával érzékeli az ugatást. A töltet 30-40 korrekcióadagot tartalmaz. A készülék biztonsági mechanizmussal lett felszerelve, mely 1 percre deaktiválja a nyakörvet, amennyiben a kutya 15-nél többször ugat, 3 percen belül. A nyakörv a csomagban található USB kábel segítségével újratölthető. Az újratöltés ideje 4-5 óra és az akkumulátor élettartama 2-3 nap (használattól függően). A nyakörv vízálló, azonban vízbe nem meríthető. 

 

 

Az ugatás felismerése 

A nyakörv a hangszálak rezgése és beépített mikrofon kombinációjával érzékeli az ugatást. Ennek köszönhetően más kutya ugatása nem fogja aktiválni a készüléket

 

A korrekciók típusa 

A Petsafe ugatásgátló nyakörv spray korrekciót használ a kutya figyelmeztetésére. Ez a korrekció típus rendkívül kíméletes és hatékony is egyben. A töltet 30-40 korrekcióadagot tartalmaz. A csomag kétféle töltetet tartalmaz (illatmentes, citrom illatú. 

 

Energiaellátás

A nyakörv a csomagban található USB kábel segítségével újratölthető. Az újratöltés ideje 4-5 óra és az akkumulátor élettartama 2-3 nap (használattól függően).

 

Vízállóság

A PetSafe ugatásgátló nyakörv esőálló és hóálló, azonban a készülék vízbe nem meríthető. 

 

A nyakörv hossza

A Petsafe ugatásgátló nyakörv minőségi műanyagból készült. A kutyának nem okoz problémát a nyakörv viselete. A nyakörv hossza állítható, maximálisan 68 cm-es nyakkerületig. 

 

Súlya és méretei

Méretei: 5 cm x 3,5 cm x 2,8 cm (szélesség, magasság, mélység) és a súlya 107 g.

 

 

 




Műszaki paraméterek

Súlya 107 g
Nyakörv hossza 20 - 68 cm
Korrekció típusa spray
Vízállóság vízhatlan
Tápellátás újratölthető
Ugatás felismerése hangszálak rezgése + hang
Tápegység élettartama 2-3 nap
Funkció - korrekció rezgés + hangjelzés + spray

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.