Hívjon minket (Hé-Pé 8-16:30)

BAZÁR - PetSafe ugatásgátló egység

A PetSafe ultrahangos, kerti ugatásgátló készülék hatékony megoldást kínál egy vagy több kutya esetében, a kellemetlen ugatás leszoktatásához. A házikót akaszthatja fára, kerítésre falra. Abban az irányban kell elhelyezni, ahol a kutya a leggyakrabban ugat.  Az érzékeny mikrofon segítségével a készülék felismeri a kutya ugatását és magas frekvenciájú ultrahangot bocsájt ki, mely a kutyának kellemetlen, de az emberi fül számára szinte hallhatatlan. 

További információk ›

Nem elérhető
26 340 Ft 21 766 Ft Ár áfa nélkül
Termékkód: P45532
Garancia: 24 hónap

Termék leírása

1) Kicsomagolt

Mivel a külső csomagolás sérült volt, az árucikk ki lett csomagolva és át lett csomagolva nem eredeti dobozba. Az árucikk továbbra is használatlan állapotban van.

2) Szinte új

Az árucikk kizárólag bemutatásként került használatba vagy az ügyfél pár napon belül visszaküldte. Nem garantált az eredeti csomagolás és 1-2 kisebb karcolás jelen lehet a terméken.

3) Minimálisan használt

A készülék 5 - 15 napig használták, karcolások láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól).

4) Többszörösen használt

A készüléket 15 - 40 napig használták, karcolások vagy harapásnyomok láthatók a terméken (pl. a kutya karmaitól vagy fogaitól). Előfordulhat, hogy szervizelt vagy javított termék.

A Kicsomagolt és Szinte új kategóriájú termékekre 2 éves garanciát vállalunk. A Minimálisan használt termékek esetében a garancia 12 hónap és a Többszörösen használat termékeknél 6 hónap. A bazár termékeket az átvétel napjától számított 30 napon belül szintén visszaküldheti vagy kicserélheti. Amennyiben a termék mellett nem lett másként feltüntetve, a csomagolás mindig tartalmazza az összes tartozékot és kiegészítőt.

A PetSafe kerti ultrahangos ugatásgátló készülék hatékony megoldást kínál egy vagy több kutya esetében, a kellemetlen ugatás leszoktatásához. Az érzékeny mikrofon segítségével a készülék felismeri a kutya ugatását és 2 másodperces, magas frekvenciájú ultrahangot bocsájt ki, mely a kutyának kellemetlen, de az emberi fül számára szinte hallhatatlan (frekvencia 20 kHz, hangerő 120 dB). A készülék vízálló és alkalmas kültéri használatra. Ideális elhelyezni a kertben. Akasztható fára, falra, kerítésre.

Figyelmeztetés: Az ugatásgátló egység segít a nem kívánt ugatás meggátlásában, azonban nem minden esetben használható. Figyelembe kell venni a kutya méreteit és érzékenységét, mivel a halláskárosult, süket, temperamentumosabb és nagytestű kutyafajtáknál nem elegendő ultrahang korrekció használata. Hasonló helyzetekben javasoljuk ugatásgátló nyakörvek használatot, ahol több korrekciós funkció választható. Így testre szabhatja kutyájának a nyakörvet, méretei és temperamentuma szerint. 

 

Hatótávolság

A PetSafe ugatásgátló készülék hatótávolsága állítható, 4, 9 vagy 15 méterig. Kültéri használatra is alkalmas és a kutyához lehető legközelebb kell elhelyezni ( például ajtóhoz, ablakhoz, ahol a leggyakrabban ugat).

 

Korrekció típusa 

A PetSafe ugatásgátló készülék korrekcióként ultrahangot használ, mely a kutyának kellemetlen érzés, viszont az emberi fül számára hallhatatlan.

 


Energiaellátás

A PetSafe ugatásgátló készülék hagyományos 9V elemre működik, mely nem a csomag tartalma.

 

 

Vízállóság

A PetSafe ugatásgátló készülék vízálló, akaszthatja fára, kerítésre, falra.

 

 

Kutyák száma

A PetSafe ugatásgátló egység egyszerre több kutya részére is alkalmas. Figyelem! Amennyiben 2 vagy több kutya tartózkodik otthon és csak az egyik ugat, a nem ugató kutya és hallja az ultrahang korrekciót. A készülék ideális 3,6 kg feletti kutyák számára. 

 

 

A termék a következő kategóriákba sorolt

Bazár Ugatásgátló nyakörvek

Teljes leírás megjelenítése

Paraméterek

Ugatás felismerése hang segítségével
Ugatás felismerés hang
Érzékenység beállítása nem
méret Kistestű kutyáknak, Nagytestű kutyáknak, Közepes testű kutyáknak

Ajánlott tartozékok

Kapcsolódó termékek

BAZÁR - Patpet B470
Változatok (1)
Használt

BAZÁR - Patpet B470

BAZÁR - Sureflap Microchip Cat Door Connect macskaajtó
Változatok (1)
Szinte új - jó állapotban

BAZÁR - Sureflap Microchip Cat Door Connect macskaajtó

BAZÁR - Patpet T150
Változatok (1)
Alig használt

BAZÁR - Patpet T150

BAZÁR - Alapegység E-collar DF-1000
Változatok (1)
Alig használt

BAZÁR - Alapegység E-collar DF-1000

Sprejový obojek proti štěkání Canicalm Spray
Változatok (1)
Kicsomagolt

BAZÁR - Canicalm Spray

BAZÁR - BarkWise + távvezérlő
Változatok (3)
Használt Szinte új - jó állapotban Kicsomagolt

BAZÁR - BarkWise + távvezérlő