Martin System Clotures E-fence

Martin System Clotures E-fence elektromos kutyakerítés

A Martin System Clotures E-fence elektromos kutyakerítés kiváló minőségű, modern készülék. Figyelmeztető jelzéssel és 3 szinten, folyamatosan emelkedő impulzussal lett ellátva, melynek köszönhetően a kutya nem hagyja el az elkerített földterületet. Az elektromos kerítés vevőkészüléke vízálló tulajdonsággal rendelkezik és megfelel az összes kutyafajta számára, 10 kg felett. 

Termékcsoport kiválasztása
  • Kutyák száma


Egyéb változatok:
121 950 Ft 100 785 Ft ÁFA nélkül
+ - db
átvétel a boltban vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Martin System Clotures E-fence elektromos kutyakerítés

A Martin System Clotures E-fence elektromos kutyakerítés kiváló minőségű, modern készülék. Figyelmeztető jelzéssel és 3 szinten, folyamatosan emelkedő impulzussal lett ellátva, melynek köszönhetően a kutya nem hagyja el az elkerített földterületet. Az elektromos kerítés vevőkészüléke vízálló tulajdonsággal rendelkezik és megfelel az összes kutyafajta számára, 10 kg felett. A tiltott zóna előtt, a figyelmeztető zónában hangjelzéssel figyelmezteti a kutyát, hogy közeleg a korrekciós zónához. Amennyiben a kutya nem reagál és folytatja útját a tiltott zónába, elektrosztatikus impulzust bocsájt ki a nyakörv. A korrekciós zóna szélessége az alapegységen, 50 cm és 3 m között állítható be (a telepítés típusától és a vezeték hosszától függően). A Martin System Clotures E-Fence vevőkészüléke CR2 típusú 3V elemre működik, melynek élettartama megközelítőleg 1 év. Az alapegységet a hálózathoz kell csatlakoztatni. A készülékhez tartalék tápegység vásárolható, mely fontos kiegészítő pl. áramkimaradás esetén.

 

Zóna beállítása

A korrekciós zóna szélessége az alapegységen, 50 cm és 3 m között állítható be (a telepítés típusától és a vezeték hosszától függően).

 

A működés (korrekció) típusa 

A Martin System Clotures E-Fence elektromos kerítés esetében 3 impulzusszint állítható be (gyenge, közepes erejű és erős). Egyszerűen beállíthatja és testre szabhatja kutyájának a nyakörvet.

 

drát v baleníVezeték a csomag tartalma

A Martin System Clotures E-Fence alap csomagja 120 méteres, 0,5 mm keresztmetszetű szigetelt vezetéket tartalmaz, mely a legtöbb berendezés számára elegendő. Amennyiben szüksége lenne a vezeték meghosszabbítására, külön megvásárolható.

 

Energiaellátás

A Martin System Clotures E-Fence vevőkészüléke CR2 típusú 3V elemre működik, melynek élettartama megközelítőleg 1 év. Az alapegységet a hálózathoz kell csatlakoztatni. A készülékhez tartalék tápegység vásárolható, mely fontos kiegészítő pl. áramkimaradás esetén.

 

Vízállóság

A Martin System Clotures E-Fence elektromos kerítés vízálló. Használható esőben és nedves környezetben. Az alapegységet védeni kell az esőtől.

 

A nyakörv hossza

A Martin System Clotures E-Fence nagyon szilárd és minőségi nejlon anyagból készült. A kutyának nem jelent problémát a nyakörv használata. Hossza 20 és 55 cm között állítható. Lehetőség van más nyakörv kiválasztására is, melyet az alábbi kategóriában talál - Nyakörvek kerítéshez.

  

  

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

A földterület kerülete 3700 m
Vezeték a csomagban 120 m
Nyakörv hossza 20 - 55 cm
Vízállóság vízhatlan
Kutyák száma korlátlan
A vevőkészülék tápegysége 3V CR2

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.