Garmin Delta InBounds Bundle 5 in 1

Legnépszerűbb

Az egyedülálló Garmin Delta InBounds Bundle képzési technológia 5 funkciót egyesíti az 1-ben! Otthoni és kültéri hordozható kerítés, hangjelzés, rezgés és impulzus korrekcióval ellátott kiképző és ugatásgátló nyakörv és aktivitás-figyelő, mely bővíthető akár 2 kutya részére is. Mind az 5 funkciót okostelefonja segítségével vezérelheti.

Termékcsoport kiválasztása
 • Kutyák száma


Egyéb változatok:
154 075 Ft 127 335 Ft ÁFA nélkül
+ - db
átvétel a boltban vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Garmin Delta InBounds Bundle 5 in 1

Az egyedülálló Garmin Delta InBounds Bundle képzési technológia 5 funkciót egyesíti az 1-ben! Otthoni és kültéri hordozható kerítés (akár 8000 m2 terület elkerítése), hangjelzés, rezgés és impulzus korrekcióval ellátott kiképző és ugatásgátló nyakörv és aktivitás-figyelő, mely bővíthető akár 2 kutya részére is. Mind az 5 funkciót okostelefonja segítségével vezérelheti. Az alkalmazás kompatibilis iOS 9+ és Android 4,4+ készülékekkel.

 

 

A legmodernebb technológiával képezheti kutyáját......

A Garmin InBounds Bundle egyedülálló világhírű termék, mely lehetővé teszi a kutya különleges oktatását, másféle módon. A készülék segítségével kijelölheti a kutya területét, ahol szabadon mozoghat, 100 méteres távolságon belül képezheti és jobban ellenőrizheti a kutya nem kívánt ugatását. Figyelemmel kísérheti a kutyus fizikai állapotát és leterheltségét. A készülék bővíthető akár 2 kutya részére is.

 

Otthoni használatra is alkalmas!

Dolgoznia kell vagy vásárolni szeretne menni és nehezen nyer áttekintést a kutya tevékenységéről ha felügyelet nélkül marad otthon? A Garmin Bundle segítségével minden hasznos információt megtudhat házi kedvencéről, az Ön távollétében. Az alkalmazás tárolja az összes adatot. A teljes technológia egy kompakt készülékbe lett beépítve, melyet bárhová magával vihet. A vevőkészülék vízálló és 10 méteres vízmélységig meríthető. A készülékhez nincs szükség bonyolult telepítésre és további adókészülékre. Mindenről a Garmin készülék és a kisméretű vevőkészülék gondoskodik.

 

 

A földterület bebiztosítása és a kutya kiképzése

 

A Garmin 5 in 1 nem csupán a földterületet figyeli. Okostelefonja segítségével képezheti kutyáját az egyes parancsok teljesítésére. Hogyan? A folyamat nagyon egyszerű. A Garmin Canin alkalmazás segítségével, mely kommunikál a kutya nyakörvével, figyelmeztetheti kutyáját hangjelzéssel, rezgéssel vagy elektrosztatikus impulzussal (a kutya temperamentuma és érzékenysége szerint). Az impulzusok ereje 10 szinten állítható. A Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően póráz használata nélkül képezheti a kutyát. A kiképzés hatótávolsága 100 méter.

 

Legfőbb funkciók:

 • hordozható vezeték nélküli kerítés, hatótávolság 46 m (sugár) = 8000 m2
 • otthoni használatra is alkalmas - távol tarthatja kutyáját a lakás berendezéseitől (30 - 800 cm)
 • kiképző nyakörv - 100 méteres hatótávolság
 • aktivitás figyelő
 • ugatás érzékelés
 • hangjelzés, rezgés, 10 szintű impulzus korrekció
 • kapcsolódás az alkalmazáshoz
 • távvezérlés okostelefon segítségével
 • LED dióda a nyakörv megvilágítására sötétben
 • vízálló készülék

 

Szabadon mozoghat kutyája!

A Garmin kényelmesen akasztható pl. a falra és beállíthatja a virtuális kerítés hatótávolságát. Amint a kutya megközelíti a beállított biztonsági zóna határait, a nyakörv hangjelzéssel, rezgéssel vagy impulzussal figyelmezteti a kutyát. Az impulzusok ereje 10 szinten állítható be. Ugyanakkor, az alkalmazásnak köszönhetően, figyelmeztetés érkezik okostelefonjára.

A készülék használata ideális olyan földterületen, ahol bármilyen okból kifolyólag nem lehet telepíteni hagyományos láthatatlan kerítést. Nem kell félnie az esőtől vagy kedvezőtlen időjárástól sem. A készülék vízálló. A maximális terület 8 000 m2 - 46 méteres sugár.

Kerítés, melyet bárhová magával vihet...

A Garmin InBounds hálózati csatlakozással vagy tartalék ceruzaelemes energiaforrással működik. Elemek használatával akár 4 napig is kibírja a készülék, hálózati csatlakozás nélkül, melynek köszönhetően magával viheti pl. vidéki üdülőjére. Nem kell félnie a kedvezőtlenebb időjárástól sem, mivel a készülék vízálló. A LED diódának köszönhetően a nyakörv sötétben is jól látható.

 

Felborított szemeteskuka vagy megrágott cipő? Többé nem okoz gondot!

Az érzékelő segítségével kijelölheti otthonában azokat a helyeket, melyeket a kutya többé nem közelíthet meg. A Keep Away Tag a láthatatlan kerítéshez hasonlóan működik azzal a különbséggel, hogy a biztonsági zóna helyett a tiltott zónát jelöli meg. Amennyiben a kutya 30 - 90 cm távolságban közelíti meg az érzékelőt, a nyakörv korrekciót indít. A távolság és a korrekció szintén szükség szerint állítható be. Az érzékelőt elhelyezheti a kanapén, szemeteskukán vagy bárhol máshol.

 

 

 

Az egészséges állapot érdekében a nem kívánt ugatás elkerülése

A Garmin InBounds esetében az ugatásgátló üzemmód hasonlóan működik mint egyéb ugatásgátló nyakörvek esetében. A hagyományos nyakörvektől eltérően a készülék alkalmazással kapcsolódik okostelefonjához, melynek köszönhetően megtekintheti, hogy az Ön távollétében mikor ugatott a kutya.

A magasabb kényelem érdekében, a csomag rövidebb és hosszabb elektródákat is tartalmaz, vezetőképes műanyagból (a rövid szőrű és hosszú szőrű kutyák számára).

 

 

A Delta InBounds intelligens funkciói mellett a kutya egészségi állapotát is figyelemmel követheti. Az alkalmazás tárolja az összes információt négylábú kedvencéről, mikor pihen, mikor és mennyit alszik. Felbecsülhetetlen segédeszköz a kutya egészséges kondíciójának megőrzéséhez.

Paraméterek:

 • alapegység méretei: 80 x 117 x 33 mm; súlya - 143,9 g
 • nyakörv vevőkészüléke: 71 x 35 x 36 mm; súlya - 48 g
 • érzékelő szenzor méretei: 35 x 25 x 9 mm; súlya - 8 g; CR2032H lítium elemre működik (a csomag tartalma)

 

A kutya kiképzésének megújult korszaka

A Garmin InBounds Bundle egy egyedülálló eszköz, melyet nem csak a számos intelligens funkciónak, hanem rendkívüli részletességének és megbízhatóságának köszönhet. A tenyérméretű eszköz biztosít szinte minden fontos funkciót, melynek használatával hatékonyabbá válhat a kutya nevelése és képzése. A kerítés vezeték nélkül, nagyon egyszerűen telepíthető és bárhova áthelyezhető. Egyszerűen és röviden fogalmazva a Garmin inBounds 5 in 1 okostelefonja segítségével maximális kontrollt biztosít kutyája felett.

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Impulzus ereje 10 úrovní
A földterület kerülete 46 m
A vevőkészülék tápegysége Li-ion dobíjecí neměnitelná baterie
Vevőkészülék méretei 71 x 35 x 36 mm
Vevőkészülék súlya 48,5 g g
Vevőkészülék súlya 49g
Funkció - korrekció hangjelzés+ rezgés + impulzus + LED fényjelzés
Impulzusok beállítása 10 szintű
Kutyák száma akár 2 kutya részére
Vízállóság vízhatlan
Az adókészülék tápellátása hálózati adapter
Akkumulátor élettartama (adókészülék) néhány nap
Akkumulátor élettartama (vevőkészülék) akár 14 nap
Funkciók - korrekció impulzus, hangjelzés, rezgés
Vízállóság víz alá meríthető

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.