Garmin Delta InBounds Bundle 5 in 1

Az egyedülálló Garmin Delta InBounds Bundle képzési technológia 5 funkciót egyesíti az 1-ben! Otthoni és kültéri hordozható kerítés, hangjelzés, rezgés és impulzus korrekcióval ellátott kiképző és ugatásgátló nyakörv és aktivitás-figyelő, mely bővíthető akár 2 kutya részére is. Mind az 5 funkciót okostelefonja segítségével vezérelheti.

Termékcsoport kiválasztása
 • Kutyák száma


Egyéb változatok:
161 570 Ft 133 530 Ft ÁFA nélkül
Rendelésre
Mikor kapom meg a terméket?
kiszállítás 3 - 10 nap
+ - db
átvétel a boltban vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Garmin Delta InBounds Bundle 5 in 1

Az egyedülálló Garmin Delta InBounds Bundle képzési technológia 5 funkciót egyesíti az 1-ben! Otthoni és kültéri hordozható kerítés (akár 8000 m2 terület elkerítése), hangjelzés, rezgés és impulzus korrekcióval ellátott kiképző és ugatásgátló nyakörv és aktivitás-figyelő, mely bővíthető akár 2 kutya részére is. Mind az 5 funkciót okostelefonja segítségével vezérelheti. Az alkalmazás kompatibilis iOS 9+ és Android 4,4+ készülékekkel.

 

 

A legmodernebb technológiával képezheti kutyáját......

A Garmin InBounds Bundle egyedülálló világhírű termék, mely lehetővé teszi a kutya különleges oktatását, másféle módon. A készülék segítségével kijelölheti a kutya területét, ahol szabadon mozoghat, 100 méteres távolságon belül képezheti és jobban ellenőrizheti a kutya nem kívánt ugatását. Figyelemmel kísérheti a kutyus fizikai állapotát és leterheltségét. A készülék bővíthető akár 2 kutya részére is.

 

Otthoni használatra is alkalmas!

Dolgoznia kell vagy vásárolni szeretne menni és nehezen nyer áttekintést a kutya tevékenységéről ha felügyelet nélkül marad otthon? A Garmin Bundle segítségével minden hasznos információt megtudhat házi kedvencéről, az Ön távollétében. Az alkalmazás tárolja az összes adatot. A teljes technológia egy kompakt készülékbe lett beépítve, melyet bárhová magával vihet. A vevőkészülék vízálló és 10 méteres vízmélységig meríthető. A készülékhez nincs szükség bonyolult telepítésre és további adókészülékre. Mindenről a Garmin készülék és a kisméretű vevőkészülék gondoskodik.

 

 

A földterület bebiztosítása és a kutya kiképzése

 

A Garmin 5 in 1 nem csupán a földterületet figyeli. Okostelefonja segítségével képezheti kutyáját az egyes parancsok teljesítésére. Hogyan? A folyamat nagyon egyszerű. A Garmin Canin alkalmazás segítségével, mely kommunikál a kutya nyakörvével, figyelmeztetheti kutyáját hangjelzéssel, rezgéssel vagy elektrosztatikus impulzussal (a kutya temperamentuma és érzékenysége szerint). Az impulzusok ereje 10 szinten állítható. A Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően póráz használata nélkül képezheti a kutyát. A kiképzés hatótávolsága 100 méter.

 

Legfőbb funkciók:

 • hordozható vezeték nélküli kerítés, hatótávolság 46 m (sugár) = 8000 m2
 • otthoni használatra is alkalmas - távol tarthatja kutyáját a lakás berendezéseitől (30 - 800 cm)
 • kiképző nyakörv - 100 méteres hatótávolság
 • aktivitás figyelő
 • ugatás érzékelés
 • hangjelzés, rezgés, 10 szintű impulzus korrekció
 • kapcsolódás az alkalmazáshoz
 • távvezérlés okostelefon segítségével
 • LED dióda a nyakörv megvilágítására sötétben
 • vízálló készülék

 

Szabadon mozoghat kutyája!

A Garmin kényelmesen akasztható pl. a falra és beállíthatja a virtuális kerítés hatótávolságát. Amint a kutya megközelíti a beállított biztonsági zóna határait, a nyakörv hangjelzéssel, rezgéssel vagy impulzussal figyelmezteti a kutyát. Az impulzusok ereje 10 szinten állítható be. Ugyanakkor, az alkalmazásnak köszönhetően, figyelmeztetés érkezik okostelefonjára.

A készülék használata ideális olyan földterületen, ahol bármilyen okból kifolyólag nem lehet telepíteni hagyományos láthatatlan kerítést. Nem kell félnie az esőtől vagy kedvezőtlen időjárástól sem. A készülék vízálló. A maximális terület 8 000 m2 - 46 méteres sugár.

Kerítés, melyet bárhová magával vihet...

A Garmin InBounds hálózati csatlakozással vagy tartalék ceruzaelemes energiaforrással működik. Elemek használatával akár 4 napig is kibírja a készülék, hálózati csatlakozás nélkül, melynek köszönhetően magával viheti pl. vidéki üdülőjére. Nem kell félnie a kedvezőtlenebb időjárástól sem, mivel a készülék vízálló. A LED diódának köszönhetően a nyakörv sötétben is jól látható.

 

Felborított szemeteskuka vagy megrágott cipő? Többé nem okoz gondot!

Az érzékelő segítségével kijelölheti otthonában azokat a helyeket, melyeket a kutya többé nem közelíthet meg. A Keep Away Tag a láthatatlan kerítéshez hasonlóan működik azzal a különbséggel, hogy a biztonsági zóna helyett a tiltott zónát jelöli meg. Amennyiben a kutya 30 - 90 cm távolságban közelíti meg az érzékelőt, a nyakörv korrekciót indít. A távolság és a korrekció szintén szükség szerint állítható be. Az érzékelőt elhelyezheti a kanapén, szemeteskukán vagy bárhol máshol.

 

 

 

Az egészséges állapot érdekében a nem kívánt ugatás elkerülése

A Garmin InBounds esetében az ugatásgátló üzemmód hasonlóan működik mint egyéb ugatásgátló nyakörvek esetében. A hagyományos nyakörvektől eltérően a készülék alkalmazással kapcsolódik okostelefonjához, melynek köszönhetően megtekintheti, hogy az Ön távollétében mikor ugatott a kutya.

A magasabb kényelem érdekében, a csomag rövidebb és hosszabb elektródákat is tartalmaz, vezetőképes műanyagból (a rövid szőrű és hosszú szőrű kutyák számára).

 

 

A Delta InBounds intelligens funkciói mellett a kutya egészségi állapotát is figyelemmel követheti. Az alkalmazás tárolja az összes információt négylábú kedvencéről, mikor pihen, mikor és mennyit alszik. Felbecsülhetetlen segédeszköz a kutya egészséges kondíciójának megőrzéséhez.

Paraméterek:

 • alapegység méretei: 80 x 117 x 33 mm; súlya - 143,9 g
 • nyakörv vevőkészüléke: 71 x 35 x 36 mm; súlya - 48 g
 • érzékelő szenzor méretei: 35 x 25 x 9 mm; súlya - 8 g; CR2032H lítium elemre működik (a csomag tartalma)

 

A kutya kiképzésének megújult korszaka

A Garmin InBounds Bundle egy egyedülálló eszköz, melyet nem csak a számos intelligens funkciónak, hanem rendkívüli részletességének és megbízhatóságának köszönhet. A tenyérméretű eszköz biztosít szinte minden fontos funkciót, melynek használatával hatékonyabbá válhat a kutya nevelése és képzése. A kerítés vezeték nélkül, nagyon egyszerűen telepíthető és bárhova áthelyezhető. Egyszerűen és röviden fogalmazva a Garmin inBounds 5 in 1 okostelefonja segítségével maximális kontrollt biztosít kutyája felett.

Milyen kutyafajta számára

Egy adott kutya alkalmasságának meghatározása mindig nagyon összetett, mert minden kutya más. Mindenekelőtt a kutya temperamentumától és érzékenységétől függ. Tapasztalataink alapján ezt a modellt ezeknek a kutyafajtáknak javasoljuk.

Kistestű kutyáknak
Közepes testű kutyáknak
Nagytestű kutyáknak

Műszaki paraméterek

Impulzus ereje 10 úrovní
A vevőkészülék tápegysége Li-ion dobíjecí neměnitelná baterie
Vevőkészülék méretei 71 x 35 x 36 mm
A földterület kerülete 46 m
Vevőkészülék súlya 48,5 g g
Funkciók - korrekció impulzus, hangjelzés, rezgés
Vízállóság víz alá meríthető
Vevőkészülék súlya 49g
Funkció - korrekció hangjelzés+ rezgés + impulzus + LED fényjelzés
Impulzusok beállítása 10 szintű
Kutyák száma akár 2 kutya részére
Vízállóság vízhatlan
Az adókészülék tápellátása hálózati adapter
Akkumulátor élettartama (adókészülék) néhány nap
Akkumulátor élettartama (vevőkészülék) akár 14 nap

Kiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.