Címke ROGZ Metal Hound Dog fém, L

Címke ROGZ Metal Hound Dog fém, L

Fém medál (címke) kutyanyakörvre.
Átmérője: 3,1 cm.


Egyéb változatok:
2 125 Ft 1 755 Ft ÁFA nélkül
Raktáron 1 db
Mikor kapom meg a terméket?
ve čtvrtek 22. 10. Önnél
+ - db
vissza az oldal tetejére

30 nap
tesztelési idő

Címke ROGZ Metal Hound Dog fém, L

Fém azonosító bélyeg kutyanyakörvre - ROGZ ID TAGZ. A kutya gyors azonosítására szolgál, amennyiben elkóborolna.

  • Tartós, erős fém anyagból készült a medál, mely nem rozsdásodik
  • A kutyacímke vastagsága lehetővé teszi a mélyebb gravírozást, ezáltal biztosítva az adatok jobb olvashatóságátKiegészítő információk

Kipróbálási lehetőség

Rendeléskor, termékeink 30 napos kölcsönzési lehetőséget kínáljuk. A vásárlást követően, ha nem lesz elégedett a termékkel, indoklás nélkül és költségmentesen visszaküldheti. Természetesen visszaküldjük a termék vételárát. A nyakörvet kicsomagolhatja és használhatja, azonban a termék nem sérülhet meg...

Szavatosság és jótállás

A törvény értelmében 2 éves garanciát biztosítunk minden termékre. Egyes termékeink esetében a garanciát 3 évre terjesztettük ki. Meghibásodás esetén azonnal megjavítjuk a terméket, vagy újra cseréljük. A konkurens üzletekkel szemben mi standard feletti reklamáció ügyintézést biztosítunk Ügyfeleinknek.

Kiszállítás ideje

Amennyiben az árucikk raktárkészleten van (a raktárkészlet minden termék mellett fel van tüntetve) és 14:00 óráig elküldi megrendelését, a csomagot még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Az esetek többségében a megrendeléseket a rendeléstől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük. A kiszállítás ideje mindenekelőtt a kiválasztott fizetési és szállítási módtól függ. 

Szállítási és fizetési módok

Többféle szállítási lehetőség közül választhat. A GLS futárszolgálat, DPD futárszolgálat, valamint a Csomagküldő.hu szolgáltatásait veheti igénybe. A kiválasztott és ennek megfelelően megjelölt termékeink kiszállítása ingyenes. Megrendelését utánvétes készpénzfizetéssel, banki átutalással vagy bankkártyás online fizetéssel egyenlítheti ki.


Ha esetleg a weboldalon hibát talál, azt itt jelezheti.