Easy Obroza

Az EasyPet elektronikus kiképzőnyakörveket a pontos kivitelezés, egyszerű használat és a széleskörű korrekciók lehetősége jellemzi - hangjelzés, rezgés és elektrosztatikus impulzus. További előnyei közé tartozik az alacsony ár, designos kivitelezés és az egyszerű kezelhetőség.

100 szintű elektrosztatikus impulzus

Az EasyPet elektronikus kiképző nyakörvek széles skálájú, állítható elektrosztatikus impulzus korrekcióval rendelkeznek. Ennek a beállítási lehetőségnek köszönhetően alkalmasak kis-, közepes- és nagytestű kutyák képzéséhez.

Nagy hatótávolság, 500 - 1200 méter

Az EasyPet elektronikus kiképző nyakörvek hatótávolsága 500 vagy 1200 méter. Teljes mértékben megfelelnek alapképzéshez, vadászkutyák vagy mentőkutyák képzéséhez, erdőben vagy nagyobb távolságban történő képzéshez.

Az akkumulátor egyszerű újratöltése

Időt takaríthat meg az EasyPet nyakörvvel! A speciálisan kettős csatlakozóval ellátott töltővel, egyidejűleg töltheti fel a vevő- és adókészüléket. A nagy kapacitású töltőnek köszönhetően az újratöltés ideje mindössze 2 óra.

Kiváló minőségű anyag, részletekig kidolgozott design

Az EasyPet nyakörvek speciális edzett műanyagból készülnek, melynek köszönhetően rendkívül tartós és ütésálló. Az ergonomikus kialakítás biztosítja a készülék kényelmes tartását a kézben.

Egyszerű vezérlés

Az EasyPet kiképző nyakörvek adókészüléke, az összes funkció részére külön gombbal lett ellátva és ennek köszönhetően elkerülhető a késedelmes reakció ha a kutya azonnali figyelmeztetésére lesz szükség.

Hangjelzés, rezgés és impulzus korrekciók

Az EasyPet nyakörvek különböző típusú korrekciók lehetőségét kínálják. Ha a kutya nem engedelmeskedik az utasításra, hangjelzés, rezgés vagy elektrosztatikus impulzus segítségével figyelmeztethető. A legtöbb esetben a kutya már a hangjelzésre reagál és nem lesz szükség rezgések vagy impulzus használatára.

Egyszerre 3 kutya képzésének a lehetősége

A több kutyával rendelkező kutyatenyésztők számára lehetőség van egyszerre akár 3 kutya képzésére. A jobb áttekinthetőség és megkülönböztetés érdekében, a kutyákat, a nyakörvek színe szerint különböztethetjük meg egymástól.

Alkalmas kis- és nagytestű kutyák képzéséhez

Az összes EasyPet elektromos nyakörv állítható és így alkalmas kis-, közepes- és nagytestű kutyák képzéséhez. Néhány lépésben minden egyszerűen beállítható és testre szabható a kutyának, függetlenül a kutya fajtájától vagy súlyától.

Háromszoros ugatásfelismerés 

Az EasyPet ugatásgátló nyakörvek háromszoros ugatásfelismeréssel lettek felszerelve (a hangszálak rezgése, ugató hang és az ugatás előre beállított időkerete alapján). Ennek a technológiának köszönhetően minimálisra csökken a nyakörv helytelen aktiválódása, mint például más kutya ugatása esetén, stb.

Vízálló nyakörvek - megfelel vízben történő képzéshez

Az EasyPet elektromos kiképző nyakörvek vevőkészüléke vízálló. Az EP380R és az EP8000 vevőkészülékek víz alá is meríthetők, így alkalmasak a kutyák vízben történő képzésére.

 

 

A gyártó termékei ezekben a kategóriákban:


Megjelenítés

   Rendezés ... szerint:         
Nabíječka pro EasyPet EP-28A

Hálózati töltő EasyObroża EP-28A készülékhez

Tartalék hálózati töltő EasyObroża EP-28A elektromos ugatásgátló nyakörvhöz.

4 030 Ft 3 335 Ft ÁFA nélkül 10 nap 05. 10. Önnél